Следва

Джинси - сутрин, обед, вечер

Gucci Inspiration

Докато разглеждахме колекцията за сезон пролет/лято 2009 на Gucci бяхме разделени на два полюса. Влюбихме се в част от моделите...

All fashion преди 15 години

Докато разглеждахме колекцията за сезон пролет/лято 2009 на Gucci бяхме разделени на два полюса. Влюбихме се в част от моделите и тайно започнахме да пресмятаме колко точно ще трябва да спестим за синия сак, оранжевата жилетка, късите панталонки и сините кецове. Част от колекцията начело с Фрида Джанини обаче остави у нас съмнения, че класиката може и да обладае някога Gucci.

Това се случва всеки сезон с марката. Колекциите винаги са много силни, крайно комерсиални, смели, дори екстравагантни. И все пак в дъгата от цветове, открихме вечното присъствие на тънкото райе, кожените мокасини, вталените сака, прибраните панталони.

От Gucci са помислили и за господата, които носят костюм. Те предлагат и вталени костюми в черно, бяло и синьо, като тук отново акцентираме или с цвете на ревера или с колан с голям аметист вместо тока.





За сезон пролет/лято 2009 Gucci залагат на яркия цвят. Мъжете на италианската модна къща са екзотични, пищни, много шик. Те са уверени в себе си и без притеснение носят обувки и панталони на цветя, яркосини кожени чанти с алигаторски принт, кецове с ресни.





Марката забравя за традициите, забравя за етносите и се обръща към цветното бъдеще. Въпреки че линията е много шик, тя се обръща към бъдещето, като Фрида Джанини умело играе с няколко теми. В мъжката колекция класическата елегантност, футуристичните акценти, ярки хавайски цветя, екзотични животни и недостъпни джунгли са преплитат в едно и пресъздават модерния, откровено fashion victim, експериментиращ до край.

More All fashion