Следва

Как го прави тя: Ким Кардашиян

Деликатен боец

null

Body преди 9 години

В живота всеки има своите "борби", но тази за красива и здрава кожа, сме склонни мирно и единодушно да споделяме. Кожата ни също има своите борби и то ежедневни - с това, че обичаме да климатизираме по свой вкус помещенията си, с избежните или не странични ефекти на собствените ни идеи как да прекарваме времето си, и дори с особеностите, които самата ни природа ни е отредила. Дехидратация, свободни радикали, хормонални промени, нарушена цялост от наранявания на кожата са сред най-явните и обсъждани врагове, с които тя трудно се бори сама. А продуктите, с които се налага да й помагаме, често са тежки като усещане или с откровено неестетичен принос за външния вид.

Bio Oil е козметика за кожата в духа на ансамбъла между традиция и иновация - съставки с бележита история обединени под модерна технология в продукт, който е не само доказано полезен, но и практичен, както и приятен. Като верен съюзник в борбата с ненужните несъвършенствата по кожата, който действа с ненатрапчив и деликатен маниер. И за да няма догадки, под ненужни несъвършенства рзбираме всички ненужни несъвършенства - стрии, белези, петна, включително пигментни, бръчки и т.н.

Bio Oil говори езика на нашата кожа, поднасяйки й познатите ценни съставки - енергизиращи витамини и лечебни растителни екстракти - под формата на фин ароматен коктейл. Този благотворен разтвор е съвсем различен от стандартните натурални козметични олиа заради специалната си разработка, гарантираща бързо и максимално усвояване от кожата, без следа от излишен блясък и нежелателно омазняване.

След повече от десетилетие, под знака на признания и позитивни рецензии от цял свят, Bio Oil вече е сред добрите стратегии за грижа за кожата, които и ние споделяме. И то, с удоволствие.

Bio Oil е от края на миналата година и у нас, във всички добри аптеки в страната на цена от около 25 лева за 60 мл. 
 

More from View Sofia

More Body