Следва

Помагат ли действително хранителните добавки за възстановяването на кожата и как точно?

Месечен ХОРОСКОП - Март 2015

Март ще премине под силното влияние на Марс, преминаващ през знака Овен - знакът, който управлява. Чувствата през този период ще започнат да бушуват и да избухват като фойерверки, но тяхната продължителност и трайност ще бъде под въпрос...

Astro преди 9 години

Март ще премине под силното влияние на Марс, преминаващ през знака Овен - знакът, който управлява. Чувствата през този период ще започнат да бушуват и да избухват като фойерверки, но тяхната продължителност и трайност ще бъде под въпрос. Всички връзки могат да бъдат условно разделени на две групи: на страстни и с общи интереси. Първите гарантират горещ месец, с много приятни спомени и нови преживявания, а вторите ще се характеризират с по-бавен темп и постепенното опознаване.

През този месец обвързаните трябва да обърнат внимание на душевния компонент във връзката си. Дори да си доволен от отношенията, опитай се да организираш с любимия човек интимен разговор, за да споделиш с него своите планове, мечти и надежди, укрепвайки изтънялата между вас нишка на доверие. Двойките, които смятат, че чувствата между тях са поохладнели и прекарват все повече време в Интернет, не трябва да позволяват на скуката да разяжда живота им. Необходимо е да затоплят отношенията си като започнат заедно някакъв курс, четат общи книги, обсъждат филми, търсят допълнителни точки на сближаване.

Трябва да бъдем внимателни при изразяване на чувствата, защото избухливостта и разпалеността може да съсипят не само междуличностните отношения, но и здравето ни. Важно е да се погрижим за това на кой, какво и с какъв тон говорим.
Март е подходящ за смяна на работата, за избор на нова посока за развитие, за обединяване с партньори в една организация, както и за пътуване зад граница с цел започване на добре платена работа. Хороскопът само предупреждава, че в този период много лесно може да загубим крупна сума пари или да се сблъскаме с мошеници, които с хитрост да измъкнат всичките ни средства. За да не се случи това, през целия месец не трябва да говорим пред никой за притежаваните от нас средства.

ОВЕН 21.03 – 20.04

През март Овните трябва да бъдат съсредоточени и организирани. Целенасоченото движение напред ще те отведе до желаната цел в края на месеца. Началото на пролетта няма да бъде лесен период за теб. Заедно с пробуждането на природата ще се събудят и излязат на яве скрити противоречия. Всичко или почти всичко тайно, ще стане явно и това трябва да се вземе предвид. През март измамите не са препоръчителни. Бъди честен с другите, направи си изводи от изминалите събития през зимата.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Март обещава да бъде доста горещ за представителите на знака Телец. Най-накрая трябва да разбереш точно какво искаш в настоящата ситуация. Не забравяй, че размиването с поставената цел ще те тормози и дразни. Искаш да смениш работата си - смени я! Всички напускат, а ти искаш да останеш? Остани! Но вкъщи не бързай с промените. Преливащата в теб енергия е важно да се насочи към добри каузи. Не се опитвай да се показваш силен и властен пред някого. Бъди приятелски настроен!

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През март представителите на знака Близнаци е необходимо да се опитат да бъдат в крак с новостите в всички области. Колкото по-информиран си сега, толкова повече ползи ще извлечеш за себе си. "Аз знам!" - това е мотото за този месец. Ще имаш възможност не само да се сдобиеш с ново "място под слънцето", но също така и да решиш наболял финансов въпрос. В началото на пролетта, на твоя знак е позволено да бъде провокативен и екстравагантен. Това ще привлече нови хора и предложения за сътрудничество. И разбира се, нови фенове.

РАК 22.06 – 23.07

През зимата на някои Раци им изглеждаше, че са попаднали в неразрешима ситуация. Но настъпващата пролет ще постави всичко на мястото си. Оковите ще паднат и всичко ще се разреши в твоя полза. Откъде ще дойде помощ? Отдалече, от непознати за сега хора. Искаш или не, но ще трябва да излезеш от сянката. Събитията през март за представители на знака Рак ще се развиват доста непредсказуемо и стремително. Около тях ще бушуват конфликти, в които на Раците е отредена ролята на безпристрастен съдия. В крайна сметка само ти ще си способен да потушиш пожара на страстта, както у дома, така и на работното място.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През март Лъвовете ги очакват промени, пътувания и срещи. Тъкмо ще видиш възможности за професионална реализация и ще изникне и романтично запознанство. Но звездите те съветват да насочиш усилията си към работата. През този месец ще трябва да мислиш най-вече за кариерата, да живееш с работата и да работиш за трима. В резултат на това ще започнеш и да получаваш за трима, а енергията ти ще бъде неизчерпаема. Началото на пролетта е време на надежда. За да постигнеш набелязаните цели, звездите те съветват през март да не влизаш в открити конфликти и да не разкриваш всичките си “карти” не само пред противниците, но и пред близките. И слушай интуицията си, дори това да не ти е свойствено.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Неувереността на Девите в техните достойнства прилича малко на кокетство. Но това е присъщо за представителите на този знак и любимият човек през целия март ще трябва да ти доказва, че си много добър. Настроението ти няма да предразполага към поемането на големи предизвикателства. Ще ти се иска да се прибереш вкъщи, да общуваш повече със семейството. Изглежда е настъпил добър момент да си дадеш почивка. Това ще ти помогне по-добре да формулираш целите си и да набележиш следващият връх, който искаш да покориш.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Март ще донесе на Везните успех с противоположния пол. Трябва отново да кажа, че март ще подлуди всички. Началото на пролетта е романтично и опасно. Но покрай буйните потоци и мартенските ветрове се опитай да не губиш разума си и да не накърняваш интересите на другите. Не се увличай и не рискувай, дръж се за човека, когото обичаш. Просто се радвай и наслаждавай на момента. Твоята интуиция ще се обостри до краен предел. Ще започнеш с лекота да четеш знаците, идващи от околната среда, да отгатваш мислите на другите и да даваш мъдри съвети.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Е, драги Скорпиони, положението с работата през март ще изисква решение: може да се наложи да избираш между труден живот и по-голяма заплата или по-малко пари и по-лесна работа. Или може да рискуваш? Вслушай се в интуицията си, наблюдавай знаците, за да разбереш накъде те води съдбата. Повечето от решенията ще ти се иска да взимаш самостоятелно, действайки понякога противно на общественото мнение. Необходимо е да станеш по-гъвкав. Защитавайки непреклонно своята позиция и пренебрегвайки съветите на околните, рискуваш да допуснеш много грешки.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Март за Стрелците е време за кариерен ръст, въпреки че някои от тях са се заели със самосъжаление. Не се обвинявай за всички грехове, просто така се е случило. Необходимо е да помислиш за нова стратегия и нова позиция. Не забравяй само, че към всяка работа трябва да се подхожда с голяма отговорност, следвайки поговорката: "Седем пъти мери -. един път режи". Колкото се може по-точно формулирай своята цел и направи план за нейното постигане. Избягвай негативните изблици - те разрушават душевното здраве. Ако си в конфликт с някой, сега е най-подходящото време да изгладиш отношенията - за тази цел поеми инициативата в свои ръце. И ако някой се опитва да те провокира - не се поддавай и не отвръщай на удара с удар.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

За Козирозите март обещава да бъде фантастичен - смело споделяй своите идеи, предложения, рискувай, дерзай. Ако проявиш инициатива, то и резултатите ще бъдат впечатляващи. Не се затваряй в себе си и търси положителната страна на всичко. Задавай въпроси, които отдавна те интересуват, търси допирни точки, обсъждай планове за бъдещето. Старай се да управляваш настроението си, за да не станеш жертва на мимолетни впечатления. Може да получиш всичко, което искаш, ако искрено се усмихваш, помагаш на другите и действаш незабавно, без протакане.

ВОДОЛЕЙ 21.01 19.02

Март ще бъде за Водолеите въплъщение на стара истина, че новото - това е добре забравено старо. Въпреки стремежът ти към всичко ново и търсенето на креативни идеи и решения, ще се наложи да се опираш на това, което си постигнал и направил преди и не само на собствения си опит, но също така и на опита и постиженията на други хора. А за да те съпътства успех във всички сфери на живота, бъди готов да работиш здраво. През този период ще трябва да обръщаш голямо внимание на неочакваната информация, която ще постъпва към теб, само се постарай да не се занимаваш с клюки и интриги.

РИБИ 20.02 – 20.03

Звездите съветват Рибите да бъдат търпеливи през март. Това е време за плодотворна, но много монотонна работа. През този период не трябва да се стремиш към нищо повече, опитай се да умножиш и развиеш това, което вече имаш. Особено внимание трябва да обърнеш на професионалното си развитие, обучение, атестиране и т.н. Въпреки прекрасната интуиция е малко вероятно през този месец да избегнеш трудностите в отношенията с близки и приятели. Често ще ти бъдат непонятни мотивите за техните действия и причините за изречените думи.

More from View Sofia

More Astro