Следва

Lykke Li във видео за Gucci

Кой как избра да се рекламира: три жени за трите емблеми на Chanel

По време на пролетното couture ревю 2015 на Chanel стана ясно, че трите красавици Кристен Стюарт, Ванеса Паради и Елис Делал ще бъдат новите лица на рекламната кампания...

All fashion преди 9 години

(На снимката горе Кирстен Стюарт)

По време на пролетното couture ревю 2015 на Chanel стана ясно, че трите красавици Кристен Стюарт, Ванеса Паради и Елис Делал ще бъдат новите лица на рекламната кампания, посветена на аксесоарите, и най-вече, на емблематичните чанти на френската модна къща. Два месеца по-късно кампанията е вече факт.

Погрешно на очакванията, трите жени не позират заедно, а всяка една от тях има свой отделен кадър с чанта Chanel, която максимално отговаря на същността й - Стюарт с 11.12, Паради с Girl, и Делал с Boy. Да си припомним, че именно Делал бе избрана да рекламира Boy модела в първата му кампания през 2013 - "Откакто открих Boy пренаредих целия си гардероб около Чантата. Това беше освен първата ми работа за Chanel и началото на едно уникално приключение. Обичам също и романтичната история, която се крие зад всичко това."

Стюарт също проговори за избора си: "За мен иконичната чанта 11.12 е олицетворение на къщата Chanel - модерна, но и класическа, две качества, обикновено трудно съчетаващи се в едно." Паради също споделя емоцията си за своята почти гола кампания: "Харесва ми това, че чантата се слива красиво с всякакъв вид дрехи и контрастира на голата кожа с безкрайна нежност."

В духа на традициите на Chanel, черно-белите кадри на трите музи са заснети от самия Карл Лагерфелд.


Елис Делал


Ванеса Паради

More All fashion