Следва

Hiraeth или иначе казано веган марката за дрехи на Руни Мара

Savage x Fenty отива на NYFW

Surprise...

All fashion преди 5 години

Риана вдига летвата и то сериозно. Оказва се, че певицата ще представи нова колекция от марка си, Savage x Fenty, за бельо по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.


Тя ще организира "демонстрация на лейбъла" вечерта на 12 септември след дефилето на Марк Джейкъбс и всъщност ще затвори Седмицата на модата в Голямата ябълка.

Шоуто ще се проведе в "see now, buy now" формат - колекция, която ще представи Риана веднага ще се появи на официалния сайт Savage x Fenty, както и в pop-up магазина в Ню Йорк.

More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 12 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".