Следва

Ретроспекция: 150 редки рокли на Dior

Hiraeth или иначе казано веган марката за дрехи на Руни Мара

Not only an actress...

All fashion преди 5 години

Вдъхновена от собствената си колекция ретро рокли, Руни Мара дебютира марка за облекла Hiraeth.


Лейбълът актрисата създава заедно с приятелите си Крис Уонг и Сара Шлот, а подходът към модата е силно специфичен и личен.

Всъщност Hiraeth е "жива" още от февруари тази година и в превод от уелски името значи: "носталгията за родното място", а концепцията отразява специалното отношение на марката към природата.


В новата есенно-зимна колекция на Мара, представена на официалния сайт на марката, можете да намерите дрехи, обувки и аксесоари в ценовия диапазон от 160 до 1500 долара.


More All fashion

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 11 часа

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък. 

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 2 дни

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 6 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".