Следва

Trend Report - Напролет с Дълги блейзъри

Men’s exhibit: Музика и движение в новата колекция на Pretty Green

Не е изненада, че марката, основана от вокалиста на Oasis, се вдъхновява от музиката. Но за разлика от повечето музиклно-модни колаборации, Pretty Green винаги са бягали от...

All fashion преди 8 години

Не е изненада, че марката, основана от вокалиста на Oasis, се вдъхновява от музиката. Но за разлика от повечето музикално-модни колаборации, Pretty Green винаги са бягали от утвърдената тенденция просто да слагат китара на тениската.

Така е и с най-новата линия на бранда, която ни връща в душата на шейсеттарската северна сцена, когато момчета и момичета карат през цялата страна, за да стигнат в казино Wigan и Twisted Wheel в Манчестър, за да чуят диджеи като Роджър Игъл и Иян Левин.

Това е време на панталоните с релаксиран силует - за допълнителен замах към всички диви завъртания и танци. Якетата са персонализирани със значки и нашивки, за да разпознаваме тайфата след девет часа на лудо забавление.

Новата колекция на Pretty Green пресъздава този личен стил чрез любимите британски елементи. Поло тишърти и парки идват с нашивки и значки, също и в характерния за марката пейсли мотив. Добавяйки още една доза за автентичност, цялата колекция е заснета от Браян Кенън, фотографът, който стои зад снимките на албумите на Oasis, както и зад скорошния проект за документиране на съвременната музикална сцена в северна Англия.


 

More All fashion