Следва

Кожена, голяма, удобна...

We love: Le Snob

Акерлънд, стилистката с шведски произход, която от години работи с...

All fashion преди 9 години

Акерлънд, стилистката с шведски произход, която от години работи с Мадона, Бионсе и Лейди Гага, пуска на пазара своята дебютна колекция аксесоари, създадена съвместно с Робер Люсие в Париж. Наречена Le Snob, в колекцията ясно се наблюдава типичният за Акерлънд меланж от хардкор и максимално количество шик.

Практична, но и много ярка, колекцията е преди всичко мултифункционална - чанта с отделение за чадър, купа за шампанско, която става чанта, както и чантичка с ресни, която като се откопчее, става рокля.

"Опитвам се да включа по малко Джеймс Бонд във всеки един елемент, така че наистина да бъде мултифункционално", разказва талантливата стилистка.



За дебютния lookbook, Акерлънд обединява сили с фотографа Тим Уокър и модела Guinevere Van Seenus, а крайният резултат е страховито привлекателен: Van Seenus влиза в ролята на кралица на поп културата в зловещ контраст със заобикалящата я среда, наблягайки на идеята, че можеш да бъдеш сноб, където и да се намираш по всяко едно време.

"Може и да не живееш подобен начин на живот, но ако притежаваш нещо от линията ни, би могъл да се почувстваш с една идея повече сноб", споделя Акерлънд.
























 

More All fashion