Следва

Четиво в четвъртък: „Най-доброто лекарство сте вие“ от д-р Фредерик Салдман

Мадона се изтърси на наградите Брит

Поп кралицата Мадона падна по време на своето изпълнение на Британските музикални награди в...

People of art преди 9 години

Поп кралицата Мадона падна по време на своето изпълнение на Британските музикални награди в сряда вечерта. Звездата пееше на сцената парчето "Living for Love" от новия й албум “Rebel Heart”, и с това трябваше да сложи край на наградите и да закрие голямото шоу. Интересен факт е, че това беше първото й изпълнение на сцената на награди Брит от 20 години насам, а забавно съвпадение е, че в песента се пее “вдигна ме и ме гледаше как се препъвам" и "отведе ме до небето и ме остави да падна."



При падането Мадона изпусна микрофона си и пропусна няколко стиха от песента. След като се изправи отново на крака, звездата изглеждаше видимо разстроена, но продължи песента без повече произшествия. Малко след злощастното изпълнение, звездата обвини своята пелерина за злополуката, като написа в Instagram, "Mоята красива пелерина е била вързана твърде здраво!"






 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра