Следва

Рей Кавакубо: "Искам да бъда забравена"

Double trouble: Перфектната комбинация

И ние като Анди Уорхол сме върли почитатели на денима и вярваме, че е невъзможно да...

Shopping преди 9 години

И ние като Анди Уорхол сме върли почитатели на денима и вярваме, че е невъзможно да притежаваме прекалено много чифтове. Като незаменим елемент от гардероба на всяко градско момиче, идеалният чифт дънки се нуждаят от едни също толкова идеални сандали на висок ток за компания. В името на тази превръщаща се в класика вече визия, днес експериментираме 2x2 с любими имена.

Те си приличат и се различават едновременно: класически, но и модерен силует, обрана цветова гама с нескромно звучене, а най-хубавото е, че се намират на един клик разстояние - първите на един клик в България, а другите някъде доста по-далече от нас.

Без време за губене, първият ни избор е класиката в денима Calvin Klein, който се изправя срещу Alexander Wang, и по-конкретно с точно този чифт от колаборацията му с Net-a-porter.


totallyerectedstore.com


net-a-porter.com

И двата модела са skinny, със средно висока до висока талия и се различават най-вече по цвят. Тези на Wang са светли и избелели, а класическите Klein идват в тъмно синьо, което се и очертава като предпочитан нюанс деним за пролетта.

Следват сандалите на ток. Избираме ги в черно-бял мотив и минималистичен дизайн с една единствена каишка около глезена. Първите отново са Calvin Klein, а вторите J.Crew в колаборация с Sophia Webster.



Материалът е кожа, токът е дебел и извисен над земята, но, разбира се, в разумните граници 10-11см. Основната разлика между тези две красиви дамски слабости е цената. Първите са наши само срещу 365 лв., а вторите изискват по-голямата инвестиция от 1270 лв.



totallyerectedstore.com



net-a-porter.com

 

More from View Sofia

More Shopping