Следва

Insta-style - звезден маникюр в детайли

Брюнетките са новите блондинки

Докато Ким Кардашиан направи драстичната промяна да изсветли тъмната си грива, останалата част от...

Hair преди 9 години

Докато Ким Кардашиан направи драстичната промяна да изсветли тъмната си грива, останалата част от света на модата решително поема в обратната посока. Модните подиуми на Париж, Милано и Ню Йорк бяха пълни с гарванови красавици. Дали черното няма да бъде новото русо?

Докато целунатите от слънцето естествено руси коси бяха в светлината на прожекторите за няколко сезона, което им се чертае и за тази пролет, наесен ги заменяме с тъмни тонове. В шоуто на Chanel Кара Делевин и останалите музи на Лагерфелд дефилираха около бара на френската сладкарница с доста по-тъмна коса от тази, с която сме свикнали да ги виждаме. Въпреки че Лагерфелд разполагаше за шоуто с доста естествени брюнетки, между които и нашето сладурче Оташлийска, Кендъл Дженър и други, стана ясно, че от Шанел искат всичките им момичета да минат към тъмната страна, защото това ще бъде задължителната визия за следващия сезон.



Майсторът на косите Гуидо Пауло боядисва косите на моделите за дефилето на Alexander Wang, за да получи правилната дълбочината на цвета, докато при момичетата на Sacai и Christopher Kane е видимо използването на гел и спрейове с мокър ефект в корените за създаване на ефекта на тъмна коса. Независимо как е постигнат този ефект, едно нещо ни става ясно, блондинките отстъпват място на тъмнокоси красавици.

Sacai

Alexander Wang

Позаблявай се като изпробваш различни варианти да придадеш дълбочина на цвета си, като преди да прибегнеш към боята, можеш да пробваш геловете от гамата на L'Oreal Professionnel или да се опреш на леките тониращи шампоани.
 

More Hair