Следва

Лукбукът на колекцията на Кание Уест за аdidas

Каймакът на Лондон на откриването на изложбата "Александър Маккуин - Дива красота"

Това е доказано най-успешната от всички фешън-изложби в Института по костюма към...

All fashion преди 9 години

Това е доказано най-успешната от всички фешън-изложби в Института по костюма към Музея Метрополитън в Ню Йорк - експозицията "Александър Маккуин: Дива красота". Приземяването й в Лондон снощи, на гости на Музея Виктория и Албърт предизвика нечувано стълпотворение на топ звезди от артистичния и моден свят.

Жителите на британската столица определено са щастливци - те ще имат шанса да докоснат с ръка роклите на безумния гений дори повече дни, отколкото бяха изложени в Ню Йорк, но кураторите на изложбата се опасяват от огромни опашки и тук, предвид предишния си опит с невероятни тълпи в Голямата ябълка.

Първата, от най-високо качество макар, тълпа се образува на стъпалата на Музея още вчера: на звездното откриване на изложбата (простосмъртните ще могат да се насладят на преживяването едва от утре) в пълна парадна готовност се явиха няколкостотин знаменитости начело с Кейт Мос, Виктория Бекъм, чиито грим дословно копира този от ревюто на Шанел от началото на седмицата, за който и ние се заклехме, че ще пробваме, Наоми Кембъл, Салма Хайек и кой ли още не.


Виктория Бекъм
Дейвид и Виктория Бекъм


 
 


Кейт Мос с мъжа си Джейми Хинке


Кейт Мос
Ерин О'Конър


Наоми Кембъл


Наоми Кембъл с Андре Томас Балаш, който е президент и главен изпълнителен директор на André Balazs Properties.


Певицата FKA


FKA с Анабел Нийлсън


Попи Делевин


Лаура Кармайкъл


Мег Матюс (ляво) и Джаки Сейнт Клеър (дясно)


Колин Фърт с жена си, Ливия Фърт


Принцеса Беатрис


Салма Хайек


Наоми ХарисMore All fashion