Следва

Vitamin Well Reload

Петък х 3 - Weekend moment

В понеделник стартирахме новата ни рубрика, която нарекохме "х 3". Идеята е да...

Shopping преди 9 години

В понеделник стартирахме новата ни рубрика, която нарекохме "х 3". Идеята е да надкочим Item of the Day, защото от осемгодишен опит вече знаем, че не стига, когато е по едно. Затова утрояваме дозата ежедневно фешън вдъхновение, закарфичваме му тема и се носим на вълните на най-хубавото - ИЗБОРА!

Темата този петък: Weekend moment

Пожелаваме си много слънце за уикенда, за да бъде в тон със 70-тарското ни бохо настроение.

Представяме си го така: окъпан в топли земни тонове, комфорт и точното количество моменти на екстаз, бясно препускащи сред дългоочакваната еуфория. Saint Laurent, любимият велур, закачливи ресни и парещи ласки дават старта на любимата част от седмицата.


mytheresa.com

Prada обожава да краси лицата ни! А и надали съществува по-добро решение от авиаторския модел за обобщаване на 70-тарската тенденция в аксесоари.


net-a-porter.com

Дънковият гащеризон SEA "мечтае" за разхищаваща разходка сред най-добрите пролетни аксесоари, а кройката му е като бяло платно за експерименти.


farfetch.com/bg/shopping

Ресните в комбинация с велур са повече от задължителни за сезона, а за нагледен пример "как" се обръщаме към Еди Слиман, защото при Saint Laurent сюжетът "good girl gone bad" разцъфва с лекота и без ненужна драма.

More Shopping