Следва

Любими български звезди канят на „Окриляващ поход“ срещу рака на гърдата

Седмичен ХОРОСКОП - 06.04 – 12.04

До сряда включително състоянието на биосферата е неблагоприятно. Това се дължи на двата последователни аспекта на Слънцето и Меркурий с фоновия аспект Уран-Плутон...

Astro преди 9 години

До сряда включително състоянието на биосферата е неблагоприятно. Това се дължи на двата последователни аспекта на Слънцето и Меркурий с фоновия аспект Уран-Плутон. Слънцето ще бъде в контакт с тази комбинация до вторник, а кулминацията ще бъде в момента на неговия съвпад с Уран в понеделник. По това време има голяма вероятност от конфликти, провокации, технологични аварии, колебания на цените на финансовите пазари. В личен план е необходимо да проявим сдържаност и предпазливост, да избягваме спонтанните действия, необоснованите решения и участия в масови мероприятия. Въпреки това, в момента на кулминацията благоприятният тригон (120 градуса) на Меркурий с Юпитер има всички шансове да смекчи възможните неприятности, осигурявайки правилен поглед на случващото се.

В сряда Меркурий ще съвпадне с Уран и ще направи квадрат с Плутон. Покрай общата нервност, тази комбинация отново предупреждава за опасност от произшествия и инциденти, особено транспортни и производствени аварии. В личен план трябва да обърнем специално внимание на публичните изявления, както и да откажем всякакви контакти, предполагащи възможност за конфронтация. Последната забележка е особено важна в контекста на излизането на Юпитер от ретроградно движение. Юпитер сега символизира законите, медиите, междуправителствените отношения и дипломацията. Началото на неговото директно движение ще активира общите процеси в тези области, а небрежността при изявленията на отговорните лица може да бъде използвана от техните противници.
От четвъртък състоянието на биосферата ще започне да се променя към по-добро. Съвпадът на Слънцето и Меркурий (точният аспект е в петък) заедно с хармоничните аспекти на Луната ще създаде благоприятни възможности за обмен на информация и партньорско взаимодействие. През това време за предпочитане са неформалните контакти за решаване на реални бизнес въпроси - прекомерният бюрократичен контрол или ограниченията на протокола може да доведат до значителна загуба на време.

В събота Венера ще премине от знака на Телец в Близнаци. От този ден личният живот ще върви по-бързо. Хората ще се запознават лесно и по-лесно ще осъществяват контакт, флиртът и любовните писма ще станат популярни. Още по-силно преходът на Венера ще се усети във финансовите дела. Парите бързо ще идват и бързо ще си отиват.
Почивните дни ще преминат относително спокойно. Благоприятният аспект между Марс и Нептун ще разполага към активен, но уединен отдих сред природата. Изключение ще бъде само неделя сутринта, когато кратки напрегнати аспекти на Луната може да повлияят отрицателно емоциите.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Готов ли си на компромиси?


През тази седмица любовните отношения или ще станат още по-силни, или ще се окажат на ръба - в зависимост от това доколко си склонен да правиш жертви и взаимни компромиси. През този период в любовта ще им върви на тези Овни, които умеят да планират своите отношения и да управляват своите емоции. Ако си свикнал да действаш импулсивно, имай предвид, че твоите несдържани чувства може да ти създадат проблеми! Започнатите през тази седмица нови романтични отношения ще имат сериозно развитие.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Лекомислие!


През тази седмица, представителите на твоя знак ще са склонни да се отнасят към любовта твърде лекомислено. Ако побързаш да се потопиш изцяло в едни нови любовни отношения, преди да си опознал партньора си, в последствие дълго ще се обвиняваш. Имай предвид, че ако се окажат ненужни, може да не бъде толкова лесно да ги приключиш!

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Здрав разум!


Повече здрав разум и решителност - това е, което ти е нужно в момента. Не се нуждаеш от промени само заради самата промяна. Опитай се да не хвърляш думите си на вятъра, подкрепи ги с делата си или рискуваш да подкопаеш своя авторитет. Не се поддавай на униние и отчаяние, това не е в твоя стил. Децата може да заемат цялото ти свободно време през почивните дни.

РАК 22.06 – 23.07
Не винаги ще зависи от теб!


Склонен си да драматизираш събитията около теб. Съзерцавайки самия себе си, потопен в собствените си проблеми (до голяма степен измислени) няма да можеш да реагираш адекватно на случващото се наоколо. А да очакваш помощ от позицията на обиден те откъсва от действителността, която междувременно бързо се е променила. През тази седмица те очакват промени, на които няма да можеш да влияеш със собствената си воля, но в същото време така няма да ти се иска да приемеш съществуващата действителност.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Под контрол!


Тази седмица Звездите те съветват да подхождаш към романтичните запознанства с повишено внимание. В този период има опасност да се запознаеш с неподходящ човек и да се влюбиш в него “до уши”, въпреки лошия му характер. Ако не искаш да страдаш и да се измъчваш, опитай се да владееш чувствата си и не позволявай де излязат извън контрол!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Неоправдан риск!


През тази седмица Девите не е желателно да се занимават с банки, заеми, пари назаем и да инвестират. Ако вече си се захванал с подобни дела, трябва да се подготвиш за изненади в тази област. За щастие интуицията ще ти помогне да вземеш правилните решения в най-непредсказуемите ситуации. Все пак ще бъде по-добре ако насочиш вниманието си към нещо друго. Например, разходки, общуване и учене; с нищо рисковано не си заслужава да се захващаш.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Не бързай!


Седмицата може да ти донесе енергични, понякога неочаквани събития. Старай се да не бързаш, дори и обстановката да предразполага към това – за да не съжаляваш, че не си обмислил всичко както трябва. В почивните дни ще имаш достатъчно сили, за да осъществиш някоя мечта или фантазия.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Нужно е хладнокръвие!


Първата половина на седмицата ще премине спокойно за Скорпионите. Но като се започне от 9-ти април, може да започнат спорове и конфликти с близките и отношенията с тях да се влошат. Не се опитвай със сила да постигнеш взаимност, не налагай волята си. Обстоятелствата не се нареждат в твоя полза. Бъди хладнокръвен и невъзмутим – ти го можеш!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Изненади!


За Стрелците цялата седмица ще е изпълнена с изненади в личния живот и във всичко, което носи удоволствие и те кара да се чувстваш жив. За повечето представители на този знак това ще бъде време за отдих, любимо хоби, развлечения, хазарт и рискови занимания, любовни срещи, общуване с деца.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Равносметка!


През тази седмица, няма да е лошо да помислиш над своето поведение и да направиш някои корекции в отношенията с любимия човек. Старай се да обградиш партньор си с грижа и внимание, но изисквай същото и от него. Само в случай, че и двамата се отнасяте добре един към друг можете да избегнете конфликтите и кавгите.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Прилив на сили!


В началото на седмицата ще почувстваш прилив на сила, ще се появят нови идеи, възможности и желания, които ще те подтикнат към действие. Това е подходящ момент за всякакви начинания, свързани с работа. В теб може да се събудят лидерски качества, които ще допринасят за твоя успех. В отношенията ще напомнят за себе си стари чувства, но заедно с тях и стари обиди. Потапяйки се в спомените, опитай се да не се увличаш и да се ровиш в тях прекалено.

РИБИ 20.02 – 20.03

Неочаквано и приятно!


Очакват те много неочаквани, но приятни събития, свързани с личната сфера. Самотните представители на този знак трябва да бъдат подготвени за това, че дългоочакваното съдбовно запознанство може да се случи внезапно и то при доста необичайни обстоятелства. Има вероятност от съдбоносна среща на улицата или в обществения транспорт.

 

 

 

More from View Sofia

More Astro