Следва

Какво ново: Експертна слънчева защита против стареене от Shiseido

View Sofia препоръчва: новия Bee Radiant с прополис, минзухар и стволови клетки от портокал

Нежен и уханен мирис, далечен асоциативен спомен за сладолед в детството. Текстура гладка като крем, разбиван дълго от грижливи ръце...

Hair преди 9 години

Нежен и уханен мирис, далечен асоциативен спомен за сладолед в детството. Текстура, гладка като крем, разбиван дълго от грижливи ръце. Бял и млечен цвят на здраве, тонус и надежда. Очевиден момент на влюбване, за който не е нужно оправдание.

Новият ни любимец е продукт на гръцката холистична козметична компания APIVITA и се нарича Bee Radiant. Крем за здрава и хубава кожа, чието благотворно влияние усетихме, защото си позволихме да си го причиним веднага след премиерата на продукта у нас миналия месец.

Харесваме елегантната бяла и лека опаковка със зелено капаче, великолепната ефективност - и ние, както и 93% от останалите, опитали продукта жени смятаме, че кожата става по-сияйна, с по-малко бръчки и приятно стегната скоро след началото на употребата, и още: липсата на парабени, силикони, минерални масла, фталати и всякакъв друг неприятен пълнеж, както и уникалните активни съставки, една от които стволови клетки от портокал.

Новата тенденция в красотата се съдържа в една дума - сияние - и АПИВИТА го пожелават, постигат и подаряват на жените по целия свят. Бъди сияйна - Bee Radiant - с новия крем на известната с пчелните си иновации в козметиката компания е задача лесна, приятна и силно препоръчителна. Стволови клетки от портокал, екстракт от минзухар, патентован екстракт от прополис я правят успешна, с един приятен и страшно галещ път до постигането й.

Истински препоръчваме!

More from View Sofia

More Hair