Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Седмичен ХОРОСКОП - 13.04 – 19.04

Началото на седмицата ще премине без космически изненади, най-малкото, без значителни планетарни комбинации...

Astro преди 9 години

Началото на седмицата ще премине без космически изненади, най-малкото, без значителни планетарни комбинации. Вторник може да бъде благоприятен за водене на сложни преговори и споразумения, ако се вземат предвид дребните финансови разногласия.

Сложността започва от сряда, когато Венера формира опозиция със Сатурн, което е указание за възникването на проблеми и пречки в партньорството и общуването. В техен катализатор може да се превърнат нерешените финансови спорове от предния ден. В личен план този аспект предупреждава за трудности в отношенията с близките и обтегнати отношения с прекия началник в работата.

След четвъртък ситуацията отново се влошава - биосферата ще попадне почти три дни под влиянието на неблагоприятния аспект на Марс с Юпитер. Тази комбинация от планети означава период на повишен гняв, агресия и конфликтност между личните и обществените интереси, между индивида и обществото. Марс в момента символизира индивидуалната активност, а Юпитер - не винаги справедливите законодателни и правни ограничения. Съответно в периода от петък до неделя трябва да се избягва сблъсъка със закона, говоренето пред публика, всякакви рекламни и PR-акции. В личен план е необходимо да се контролират емоциите и да се избягва употребата на сила. Допуснатите грешки могат да бъдат фатални за тези, които не са в състояние да се отнасят с уважение към мнението на другите и предпочитат да решават проблемите чрез заплахи и натиск върху опонентите и партньорите. Тъй като Марс сега се намира в Телец, агресивното поведение не само не обещава успех, но дори може да доведе до инциденти и/или сериозни материални щети.

През уикенда тези тенденции може да се усилят. В събота вечер към тях ще се прибави влиянието на новолунието в 28-я градус на Овен, а в неделя - неблагоприятен аспект на Венера с Нептун, провокиращ интриги, лъжи и недоверие между хората с проблеми в отношенията.
Все пак шанс да се поправят неприятните моменти, макар и в последните часове на неделя, ще се появи, благодарение на хармоничният аспект между Меркурий и Нептун, който ще спомогне за намаляване на интензивността на емоциите и намирането на искрени думи за помирение.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Приеми предизвикателствата - прояви характер!


Ще ти се наложи да проявиш силата на характера си, за да защитиш своите интереси и да поставиш на място тези, които се опитват да спъват твоето движение напред. През тази седмица в живота ти може да ескалират конфликти, които са назрели отдавна. Но ако се постараеш ще бъдеш в състояние да изясниш отношенията си с другите и да определиш кой ти е приятел и кой - враг.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Нежност и любов!


Ще си обладан от желание за любов и романтика и с готовност би се потопил във водовъртежа на ново любовно приключение. Ако вече имаш любим човек, през тази седмица, отношенията ви ще се стабилизират и ще станат по-нежни. Основното е да не се притесняваш открито да говориш за чувствата си - имаш всички шансове за взаимност!

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Обкръжението е важно за щастието ти!


Звездите те съветват да не се гневиш и сърдиш на любимия човек. Той не иска да те обиди и сигурно вече се разкайва за деянията си! През този период от живота ти силно влияние ще има близкото обкръжение, така че се постарай да се обградиш с хора, които са благосклонни към теб и са готови, ако е необходимо да ти помогнат. Не се доверявай на непознати!

РАК 22.06 – 23.07

Втори шанс за успех!


За теб тази седмица е време за справяне с грешки допуснати в миналото. През този период Съдбата ще ти даде втори шанс за успех в дела, които преди не си успял да решиш. Така че, не мързелувай и се приготви за действие! В любовните дела ще бъдеш прекалено доверчив и лекомислен, поради което има риск да попаднеш в неприятна ситуация.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Този път бъди честен и откровен!


Ако си егоистично настроен и прекалено себелюбив, в този период е малко вероятно да ти провърви - любимият човек може да се разочарова от теб! Новите романтични запознанства ще се окажат успешни при условие, че още в самото начало бъдеш честен и откровен с човека до теб.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Готов ли си за промяна?


През тази седмица вихърът на промяната може внезапно да те подхване и завърти. Ако вече си се настроил да промениш живота си, то в този период при теб ще се появи така възможност. Но ако не си настроен за промяна, постарай се да не започваш никакви нови дела. Имай предвид, че захващайки се с нещо ново, вече няма как да избегнеш промените!

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Нестабилна душевност!


Седмицата ще бъде успешна за теб и спокойна в събитиен план. Проблеми и изненади не се очакват нито в работата, нито в личния живот, но въпреки това твоето душевно състояние ще бъде доста нестабилно и небалансирано. И всичко това, защото твоите желания няма да съвпадат с твоите възможности. Така че, ще трябва да преосмислиш желанията си, уменията си и способностите си.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Личен живот!


Тази седмица не те очакват никакви изненади и притеснения. Ето защо този период е много благоприятен както за развитие на романтични отношения, така и за завързване на нови. Ако умееш да обичаш и си готов на безкористни жертви за любимия човек, през тази седмица със сигурност ще получиш възможност да уредиш личния си живот.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Разчитай на себе си!


Ако си планирал да се заемеш с някое важно начинание, разчитай само на собствените си сили, тъй като помощ от околните хора може и да не последва. Но ако проявиш достатъчно упоритост и търпение, ще имаш сили да доведеш до финала всичко, което си замислил. Към любовните проблеми се отнасяй спокойно - тогава те ще се решават по-лесно!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Лично щастие!


Тази седмица обещава да стане за теб период на лично щастие и семейно благополучие, но само при условие, че знаеш как да поставиш интересите на близките хора над собствените си интереси. Ако проявиш егоизъм в личните си отношения, рискуваш да развалиш отношенията си с роднините и с любимия човек.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Слушай разума си!


През тази седмица звездите съветват представителите на твоя знак да се вслушват повече в гласа на разума и да не се доверяват прекалено на интуицията си. Шестото чувство може да те обърка и да изпаднеш в самозаблуда. Не обръщай внимание на промените в настроението на любимия човек и не се засягай от неговия сарказъм - по-добре се опитай да го успокоиш и ободриш!

РИБИ 20.02 – 20.03

Бъди благодарен!


За теб сега всичко върви добре, а по натам ще върви още по-добре, но само при условие, че можеш да оцениш, това което имаш. Ако не цениш благата, които Съдбата ти е предоставила няма да можеш правилно да се разпореждаш с тях! Твоите любовни отношения може да станат несигурни и доста объркващи. За да избегнеш проблемите, постарай се да изясниш навреме всяко недоразумение.

More from View Sofia

More Astro