Следва

Необходим лукс

Trend Report: Панделки

Освен водещите тенденции тази пролет, на ход в топлото време са и едно...

All fashion преди 9 години

Освен водещите тенденции тази пролет, на ход в топлото време са и едно десетина по-дискретни, по-леко изявени модни течения, които дизайнерите решиха да поставят пред нас като теми за упражнение по добър модерен стил. И които започнахме да разискваме ден по ден.

Ден осми: Панделки

Ден първи: жълто!
Ден втори: В мрежа
Ден трети: Бяла рокля
Ден четвърти: Къс топ, дълга пола

Ден пети: Колаж
Ден шести: Ресни и пискюли
Ден седми: Волани

Панделките са принцеси, които заляха дефилетата на Пролет/Лято 2015!

Като колани, фишу и дори аксесоари за глава, големи и малки, от кожа и от плат, те бяха неочакван закачлив детайл в много от колекциите.

Видяхме ги най-вече като завързани колани. Направиха силно впечатление в представянето нa колекцията на Burberry Prorsum, където присъстват ефектни, цветни и от тюл в много от визиите.

Дългитe колани, вързани като панделки често са неизменна част от визиите тип "кимоно", които са основен тренд за сезона.

Emporio Armani, Isabel Marant и Stella Jean ни показват панделите като закачлив детайл на ханша и талията.

При Jil Sander и Loewe са кожени и през кръста, а при Sportmax големите пандели се изместват към талията, затягайки кожени палта и рокли. Продължава изкачването - при JW Andreson коженият и стегнат на пандела колан е през гърдите.

Не е задължилно функцията да бъде стягаща - при Джонатан Сандърс и Bottega Veneta джуфката е от плат и на деколтето, красиво обгръщайки шията. А при Sibling направо украсява главата.

Намираме тази тенденция за чаровна, закачлива и интересна. Вижте подробно защо!Burberry ProrsumTomeThe RowEmporio ArmaniIsabel MarantStella JeanSportmaxJil SanderLoeweJW AndersonJonathan SaundersBottega Veneta

Sibling

More All fashion