Следва

Джинджифилът - помощник в кухнята или в грижата за здравето и красотата?

Седмичен ХОРОСКОП - 04.05 – 10.05

Седмицата започва с неблагоприятна комбинация на Слънцето с Юпитер, която символизира преувеличена проява на необосновани претенции и амбиции...

Astro преди 8 години

Седмицата започва с неблагоприятна комбинация на Слънцето с Юпитер, която символизира преувеличена проява на необосновани претенции и амбиции.

Останалата част от седмицата до петък обещава спокоен, хармоничен фон на биосферата. Най-благоприятен ден ще бъде сряда. В този ден Слънцето образува благоприятна аспект с Плутон.
В събота и неделя Меркурий влиза в напрегнат аспект с Нептун (кулминацията е в събота вечер), който предупреждава за възникването на евентуални проблеми в отношенията с близкото обкръжение и децата. През този период е желателно да бъдем по-внимателни при посещението на спортни и други масови събития, както и да се въздържаме от сложни финансови операции и сделки.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Непредсказуем!


Овните ще бъдат толкова непредсказуеми, че ще изненадват и самите себе си! Със своята непредвидимост ще изумяваш партньора си, както в добрия, така и в лошия смисъл на думата. Всичко ще зависи от това дали го обичаш достатъчно или не много. Проблемът е в това, че през този период, ще ти бъде трудно да скриеш от партньора си своето отношение към него - то непременно ще „лъсне“ в думите ти или в действията ти.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Две е повече от едно!

През тази седмица се опитай да не правиш нищо самостоятелно, особено ако хората около теб предлагат помощта си. "Две глави мислят по-добре от една" – гласи една мъдра поговорка. По отношение на близките хора ще бъдеш грижовен, но също така и много взискателен. Поради това е възможно отношенията ти с децата да станат доста напрегнати.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Обмисляй и преценявай!


Ако не обмисляш своите думи и действия може неволно да провокираш конфликти и разправии с любимия човек. Ако държиш на любовните си отношения, старай се да не нараняваш чувствата на партньора си и да не засягаш теми, които са неприятни за него. Новите запознанства ще носят само неприятности!

РАК 22.06 – 23.07

Бъди над нещата!

Опитай се да не бъдеш дребнав и да не придаваш значение на малките разногласия, които могат да възникнат между теб и твоя любим човек. Ако любовта между вас не е достатъчно силна, то през тази седмица всяко недоразумение може да предизвика избухването на конфликти или “болезнено” скарване. Ако си необвързан има голяма вероятност от ново запознанство.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Чувства и емоции!


Ще бъдеш склонен да действаш под влиянието на чувства и емоции, но това може да се окаже добър вариант. Ако позволиш на чувствата си да се проявят това може да се отрази по най-добрия начин на твоите отношения с другите хора като цяло и по-специално с любимия човек. Постарай се да не взимаш и да не даваш пари на заем!

ДЕВА 24.08 – 23.09

Обмисляй!


Избягвай прибързаните решения, важно е да обмисляш ситуациите и да си вадиш нужните изводи. През тази седмица има опасност от измами и злоупотреби. Може да се превърнеш в жертва на нелоялен бизнес партньор или продавач в магазин. Опитай се да бъдеш по-сдържан в проява на емоции и да не говориш за себе си твърде много. През уикенда е желателно да отидеш някъде, за се обогатиш с нови знания и впечатления. Вслушай се в съветите на приятели.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Мисли позитивно!

Позитивната нагласа към живота ще открие пред теб нови възможности. Усмивката и остроумието ще ти помогнат да установяваш всякакви контакти: и служебни и лични. Може би тази седмица ще се наложи да разговаряш с шефа и заедно да обсъдите назрелите проблеми. Има голяма вероятност от положителна промяна на работното място. А може да се наложи да тръгнеш на дълъг път, но бъди внимателен, тъй като вероятността от непредвидени обстоятелства по пътя е голяма.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Лекота!

През този период с лекота ще заобикаляш препятствията и ще постигаш желаното, но не е необходимо да се възгордяваш. Вслушай се в гласа на интуицията си, тя ще ти подскаже най-правилното решение при тези обстоятелства. В края на седмицата всичко ще зависи от трудолюбието ти и от готовността ти да положиш нужните усилия.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Философска нагласа!


През тази седмица ще имаш много философски поглед върху живота, така че ще си склонен да възприемаш спокойно както успехите, така и неуспехите си. В същото време, през този период, ще преобладава сериозното, делово настроение и както се казва, всичко ще ти идва отръки.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Лично пространство!


Най-накрая ще успееш да се откъснеш от ежедневието и да отделиш известно време само за себе си. Определи си ден, когато никой няма да те притеснява, прочети книга, която отдавна искаш да прочетеш или гледай филм, който все не успяваш да гледаш. Важното е, поне за ден, да се освободиш от всички грижи и притеснения и да си позволиш малко да помързелуваш.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Емоционална нестабилност!


Тази седмица ще бъде трудна за влюбените Водолеи: чувствата и отношенията ще бъдат нестабилни и променливи. В зависимост от това до колко ти и твоят партньор сте привързани един към друг, по времето на този период, отношенията може да се променят драстично към по-добро или към по-лошо. Моментът не е подходящ за така наречените "сериозни разговори", тъй като всяка неуместно изречена дума може да предизвика негодувание и да доведе до конфликт, дори до скъсване на отношенията. Новите отношения, които ще започнат през този период, може да бъдат успешни само ако между партньорите има много общи неща.

РИБИ 20.02 – 20.03

Вълнуващо и интересно!

Вълнуваща седмица, изпълнена с приятни срещи и интересно общуване. Не са изключени нови запознанства с интересни хора, които в бъдеще време може да изиграят положителна роля в живота ти. Обърни внимание на здравето си и в никакъв случай не се занимавай със самолечение, ако не искаш да превърнеш острото заболяване в хронично!

More Astro