Следва

Кой спечели покана за петото издание на Обичам 90-те?

Спечели уникалния Ibuki Multi-solution gel от Shiseido

Спечели уникалния Ibuki Multi-solution gel от Shiseido...

All About Life преди 8 години

Всяка дама би искала да може да побере в чантата си нещо, на което да разчита за моментален възстановяващ ефект на кожата. Сега то съществува в лицето на Ibuki Multi-solution gel на Shiseido. Това малко мултифункционално чудо, което можем да носим навсякъде с нас, е спасението ни от агресорите на околната среда.

Сега Ibuki Multi-solution gel може да е твой само срещу отговора на един лесен въпрос, ключето към който, разбира се, наблюдателните ни и умни читатели могат да търсята на страниците на любимия си View Sofia.

Напиши ни в коментарната форма на какво се дължи незабавното действие на гела на японската компания Шисейдо и
може да си късметлията, който ще изпита неговия невероятен ефект. Сега, и през цялата пролет, и цялото лято.

Очакваме вашите отговори до 12 май, включително, когато ще обявим победителя.

Успех! Късмет! И красива кожа!

Вижте кой спечели розовата фантазия от Marella тук>>


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More from View Sofia

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 2 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.