Следва

Пета от осем! Пролетните прически от подиума - стъпка по стъпка

Какво ново: Страхотният Ibuki Multi-solution на Shiseido

Ibuki Multi-solution gel от Shiseido действа точно като медицинска лепенка: предпазва увредената зона от агресорите в околната среда, осигурява идеална среда и съдържа съставки за възстановяване...

Hair преди 8 години

Ibuki Multi-solution gel от Shiseido действа точно като медицинска лепенка: предпазва увредената зона от агресорите в околната среда, осигурява идеална среда и съставки за възстановяване и, в опаковката си от 30 мл., може лесно да бъде навсякъде с нас.

Мултифункционалният охлаждащ гел е подходящ за дамите между 20 и 30 години с всякакъв тип кожа, които са динамични, активни, заети. В резултат от стрес, навици и хаотичен начин на живот, могат да се появят множество притеснения – дехидратация, загрубяване на кожата, излишно омазняване, уморен вид, видими пори, повтаряемост на проблемите.

Гелът осигурява незабавно възстановяване при внезапно увреждане, благодарение на Фитоустойчив комплекс, който подпомага запомнянето на оптималната форма на клетката.

Използва се като последна стъпка при ежедневна грижа или когато е необходимо върху проблемните зони, дори да е върху грима.

След употреба кожата е моментално успокоена. Сухотата и загрубяването са изгладени, пробивите и пъпките са намалени, зачервяванията и раздразненията - успокоени. Спасение незабавно и от раз!

Ibuki Multi-solution gel е на българския пазар от април тази година.

More Hair