Следва

Семпли, но с финес - летните нокти на Селена Гомес

Озарена кожа с Rhode Glazing Milk на Хейли Бийбър

Поглезете кожата си с малко нова козметика

Face преди 10 месеца

Марката за грижа за кожата Rhode Skin на Хейли Бийбър продължава да разширява продуктовата си гама. Най - новото попълнение - есенция за лице със серамиди - ще бъде пуснато на пазара днес, на 15 юни. То ще допълни колекцията от продукти за грижа за кожата на марката, които съдържат изцяло натурални съставки.(Вижте още: "Дадоха Хейли Бийбър на съд - бюти марката й не може да e Rhode")

Рекламната кампания ни показва Хейли, облечена в семпъл бял потник и долнище. Съпругата на Джъстин Бийбър определено знае как да проворика любопитството към козметиката си и в същото време да скандализира. Минималистичната концепция се допълва от златните ѝ обеци и шикозната прическа боб.

Rhode Glazing Milk ни обещава да подобри ежедневната ни грижа за кожата и да я озари така, както никой друг продукт преди. Внимателно подбраната комбинация от съставки трябва да подхранва кожата, като я оставя хидратирана, здрава и успокоена.

Формулата на продукта включва трио от серамиди, които помагат за изграждането на бариерата на кожата, както и магнезий, цинк и мед, които работят хармонично, за да осигурят видима пухкавост и здрав вид.

Смелото обещание на Rhode Glazing Milk определено заслужава да бъде проверено и оценено.

More Face