Следва

Карамел, овес и макадамия: лате гримът е новият голям тренд

Семпли, но с финес - летните нокти на Селена Гомес

Добре дошли в най-новия тренд в света на маникюра

Nails преди 10 месеца

Селена Гомес е в разгара на своето hot girl summer лято. След двумесечен престой в Париж, където работи по последния си филм, Селена взе заслужена почивка и се отправи към морския бриз и изгарящото слънце. Певицата зарадва феновете с изпепеляваща снимка, която сподели в Instagram през уикенда.

Под слънчевите лъчи, на палубата на красива яхта, в черен бански костюм, с коса, прибрана назад в лесна лятна прическа - можем да опишем Селена само по един начин, и той е - holiday goals.

Разбира се, външният вид на Гомес не би бил завършен без точния маникюр, а за своите летни приключения тя се спира на семпъл, но елегантен цвят мока. Братовчед на шоколадовите оттенъци, предпочитани от колежката ѝ по маникюр Хейли Бийбър, моката съчетава топли махагонови тонове с хладен гланциран топ лак. Мока маникюрът е идеалното класическо решение за дългите летни дни и топлите нощи, като ласкае всички тонове на кожата без да бъде излишно натрапчив. (вижте още: Точки, чертички, петънца - идеалният летен маникюр ала Хейли Бийбър)

Селена показа ноктите си със селфи в самолет, отдаващо дължимото и на останалото в перфектната простота на красотата й - подчертани вежди, лек намек за руж и деликатен гланц за устни.

Като се има предвид броят на феновете, които Гомес има, се обзалагаме, че това ще бъде новият тренд не само в маникюра, но и в грима.

More Nails