Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 05.09 - 11.09

LE 8 и Nectare, от Lancôme

DEAL OF THE DAY & WIN IT

All About Life преди 1 година

Той е новото ухание от портфолиото на Lancôme, бюти идолът на френската красота, и ухае на гурме... пуканки! Хрупкава текстура с акценти на карамел... Тази невероятно творческа нотка се сбогува с традиционните кодове на лукса в ароматите и ароматите в лукса и проправя път на иновацията, започната от оригиналния Idôle. Пристрастие, революция и възхитително сладко ухание, включващо круша, суфле от рози, червена ябълка, карамел, ванилия, пачули... Lancôme Idôle Nectar!

Тя е нежният и сексапилен силует, който прави миглите ефирно чудо, събираща в себе си грижа и професионален glam с 8 ревитализиращи аминокиселини и 91 % подхранващ черен балсам... Lancôme Le 8 Hypnôse!

Тя и той са за един от вас, който отблежи в коментар тримата, с чиито поглед и ухание иска да прекара цял септември, а Lancôme да е техният чувствен партньор... победителя теглим идната сряда, 7 септември 2022 г. 

 

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 7 часа

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.