Следва

Целунати от слънцето: лятната колекция грим на Tom Ford

Звездата от "Дивергенти" - Тео Джеймс, е новото лице на парфюми BOSS

Съвършенство в изкуството на съблазняване е отличителна черта на успешния мъж, на мъжа BOSS. Онзи, чиито сила и увереност създават неизбежно привличане, интригуващо дамите около него...

Body преди 8 години

Съвършенство в изкуството на съблазняване е отличителна черта на успешния мъж, на мъжа BOSS. Онзи, чиито сила и увереност създават неизбежно привличане, интригуващо дамите наоколо и въздействащ с притегателна сила, на която е трудно да се устои.

Парфюми BOSS с удоволствие представят новото си лице, актьорът, който притежава такива качества – Тео Джеймс, звезда от Холивудската трилогия „Дивергенти“.



Тео Джеймс ще се присъедини към кръга от световно известни посланици на BOSS и ще участва в нова глобална рекламна кампания. Популярен със своята интелигентност, впечатляващ чар и красота, Джеймс олицетворява модерния галантен кавалер на BOSS - онзи, който интуитивно осъзнава, че истинското прелъстяване се постига чрез въвличане на всички сетива.

С предстоящо скорошно представяне от Парфюми BOSS, ароматът ще е необикновено пленителен и мъжествен, създаващ нова територия за марката, предлагайки абсолютното луксозно изживяване.

“Поласкан съм да представям парфюми BOSS като посланик в тяхната последна кампания на аромат. Отдавна се възхищавам на BOSS за постигането на перфектния баланс между класическо и съвременно. Тази кампания съдържа легендарния дух на марката и отразява моeто собствено разбиране и отношение към едно истинско и забележително ухание“.

Тео Джеймс, посланик на Парфюми BOSS.

Новият мъжки аромат на HUGO BOSS, ще се лансира през месец октомври 2015 година. 

More Body