Следва

Дизайн за вдъхновение: Черно на бяло

Кой печели уникално бельо от Бети Церовска

Във връзка с нашето посвещение на бельото, потърсихме талантите на родна земя, под чиито златни ръце се раждат фантастични модели от най-нежната част на дамското облекло...

All About Life преди 8 години

Във връзка с нашето посвещение на бельото, потърсихме талантите на родна земя, под чиито златни ръце се раждат фантастични модели от най-нежната част на дамското облекло - а именни тази, която през повечето време е скрита, негова милост, бельото. Ушито персонално и с много внимание, това бижу в женския гардероб е сред нещата, които Бети Церовска прави най-добре. Тя ни сподели част от магията си в интервю, но един от вас ще има възможността да се докосне лично до това изживяване.

Попитахме ви какво е перфектното бельо, а сега е време да изберем и щастливеца, който ще има удоволствието да притежава чифт, изработен специално от Бети. 

Сред десетките ви оригинални писма, описващи най-нежната част от женското облекло, се спряхме на вдъхновяващия отговор на Мария Атанасова.

Тя ни е написала: "Когато го погледнеш и осъзнаеш, че папийонката му е същият цвят като панделката на дупето ти, когато тръгнеш към него и искаш презрамката на сутиенът ти вече да е паднала, когато материята гали кожата ти, когато повече от всичко искаш да свалиш дрехите си, но не и бельото си, защото очакването е най-сладко и то когато се чувстваш секси. Тогава, когато се чувстваш така както искаш да се чувстваш!"

Честито на Мария!

Очакваме я да се свърже с нас до 18 май включително, за да уточним начина на получаване на наградата.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.