Следва

За него: Новият аромат Noir Extreme от Tom Ford

Слънцезащита 2015 и най-доброто на пазара. Първа серия: AVENE

Отброяването приключи. Зимните месеци се оттеглиха назад в календара. Пролетта пристъпи зелена и жадувана, температурите са все по-галещи, мислим за почивки, море, пътешествия и запълваме дори двата дни от идния уикенд...

Hair преди 8 години

Отброяването приключи. Зимните месеци се оттеглиха назад в календара. Пролетта пристъпи зелена и жадувана, температурите са все по-галещи, мислим за почивки, море, пътешествия и запълваме дори двата дни от идния уикенд с нескончаем ентусиазъм да сме навън, на открито, сред природата, която ни приветства новородена.
Обичаме тази еуфория, навън е пълно с хора, улиците на града са заселени с жадни за случване хора до късно вечерта. Толкова ни е приятно, щастливо без причина. Едва ли има човек, който да е в състояние да изпитва пролетна умора, когато чака лятото с нетърпение и граби от ласките на слънцето жадно всеки ден.
Точно това са моментите, в които изобщо не се замисляме за това как се чувства кожата ни, разглезено скрита на топло няколко месеца под катове дрехи. Смело навличаме къси панталонки, тениски и рокли, и се излагаме на UV лъчите. Знаем прекрасно, че после ще ни е яд, ако не се погрижим част от тоалета ни преди да излезем на разходка в парка да включва защитен лосион с подходящия за нас фактор, спрямо типа кожа, която имаме. И не, това няма да ни попречи да се сдобием с витамин D, въпреки, че е добро оправдание да ни домързи да го направим. Но ще ни помогне здравословно да го запечатаме в организма си, а кожата ни ще ни благодари.

Напълно убедени в това, че красивата кожа означава защитена кожа, от днес започваме максимално пълен обзор на Най-доброто от слънцезащитата на Лято 2015. Най-новите попълнения в гамите на топ-фирмите, най-доброто според нуждите и типа кожа, най-напредничавото, най-препоръчителното. Избор има, остава да се потрудим да го разберем и направим, и нека бъде лято!

AVENE

Френската марка, добре позната у нас и в целия свят, има утвърден стандарт. И една тайна, която успешно прилага в своите продукти, която ги различава и отличава от всичко останало на пазара. Тайната се нарича термална вода, а лабораториите на AVENE я извличат от хилядолетни извори в китни местности на Франция, където тя е допирала живителната си същност да най-ценните дарове на земните недра в продължение на десетилетия, събирайки в себе си множество полезни съставки, които глезят и се грижат за кожата ни по истински магичен начин.

Слънцезащитните продукти на AVENE са приятно неизключение от правилото. Те също разполагат, при това богато, с термална вода в състава си. И максимално количество натурални съставки, които да предпазват кожата. Без алкохол и силикон са, и с минимум химични филтри.
Формулата, върху която продуктите почиват е тристепенна и съдържа в себе си: 1 органичен екран, 3 химични филтъра, витамин Е, антиоксиданти и термална вода.
Перфектната комбинация, която толерантно ни предлага защита, ефикасност и безопасност.

Спектърът от продукти на AVENE покрива нуждите на всеки тип кожа, дори и склонната към омазняване и проява на акне, т.е. такава, която се нуждае от силна слънцезащита, но при по-специални грижи, които да предпазват от увреждане на проблемната дерма. Отношението към децата е с внимание, насочено към родителите. Безалкохолната фомула щади детската кожа и прави майките спокойни за малчуганите, дори когато тичат с часове по детските площадки в градски условия.

И не на последно място, ефикасната и надеждна фотозащита върви ръка за ръка с образованието в посока предпазване от слънчевите лъчи и вредните последици, които може да възникнат от тях. За тези интереси на хората се грижи организацията European Skin Cancer Foundation, с която AVENE партнира 2008 година насам, за да е в час с всяка нова и необходима информация и да е в състояние да създава продукти за фотопротекция на ниво, абсолютно актуално с промените при UV лъченията, които се засилват и стават все по-агресивни от година на година.

Ляво: Емулсия SPF 50+ 50 мл. - Много висока защита за чувствителна нормална към смесена кожа. 
Дясно: Крем SPF 50+, 50 мл. - Много висока защита за чувствителна, суха кожа на лецето.


Ляво: Cleanance слънцезащита SPF 50+, 50 мл. - Висока фотозащита за кожа склонна към акне, Ново.
 Дясно: Тониран крем SPF 50+, 50мл. - Висока фотозащита за равномерен тен. 



Ляво:
Reflexe Solaire SPF 50+, 30 мл. Много висока фотозащита джобен формат.                                
Дясно: Стик за чувствителни зони SPF 50+ - Висока фотозащита за чувствителни зони и зони с белези.

Ляво: Спрей за деца SPF 30, 200 мл. - Висока защита за чувствителната детска кожа.                                  
Дясно: Олио SPF 30, 200 мл. - Висока защита, нелепнеща и приятна за нанасяне текстура.

 
Ляво: Мляко за деца SPF50+, нова опаковка 250мл - без аромати и октокрилен                                         
Дясно: Мляко SPF 50+, 100 мл. За чувствителна кожа.


Ние, редакторите на View Sofia се грижим за своята кожа и използвме подходящите продукти. Катeгорично почитатели на AVENE,  с любезното съдействие на Pierre Fabre България, официален представител на AVENE за България ще дадем възможността и вие да спечелите от страхотните продукти за защита от слънцето на Avene. Специалната игра на View Sofia и AVENE стартира съвсем скоро. Следете ни!

More Hair