Следва

Men’s Exhibit: Родени в Лондон, или 10 марки, които си струва да знаеш

Бултериер е новото "лице" на колекция аксесоари на Jimmy Choo

Бултериерът Джими Чу, е може би едно от  най-известните кучета в света: В Instagram очарователното куче събра над 300 000 последователи...

All fashion преди 8 години

Бултериерът Джими Чу е може би едно от най-известните кучета в света. В Instagram очарователното куче събра над 300 000 последователи, медиите не спират да пишат за него, а ето, че сега той е и лице на новата колекция аксесоари на марката Jimmy Choo.

Известният бранд си партнира с бразилския художник Рафаел Монтесо, собственик на Джими, който прослави както домашния си любимец, така и себе си със серия от игриви и забавни илюстрации, показващи ежедневието на най-добрия му приятел.

Това е и причината за общия им проект. Неотдавна творческият директор на Jimmy Choo Сандра Чой попада на смешните снимки и прави предложение на Рафаел, на което той не може да откаже - а именно сътрудничество.

В резултат с днешна дата можем да се насладим на тези прекрасни аксесоари с кучето Чу, в които няма как човек да не се влюби. Сами ще се убедите!

 

Колекцията включва различни размери чанти, козметични несесери и калъфи за iPhone, от които, разбира се, закачливо ни гледа муцунката на Джими. Освен това екипът разработи и серия от кучешки нашийници. 

Като част от промоционалната кампания марката пусна и видео за старта на колекцията:

More All fashion