Следва

Лубутен брани червените си подметки в съда

Б като Библия, Б като Блог

Днес залагаме на синьо, не какво да е, а кралско. Съчетаваме го в една много лесна и много...

All fashion преди 8 години

Диви разкази

Когато норвежкият художник Andreas Lie дигитално слива две уникални фотографии, открива, че може да създаде зашеметяващи произведения на изкуството. Lie прави своите творения, като изпозлза двойна експозиция и поставя завладяващи сцени от природата в силуетите на диви животни. И, въпреки че изображенията са брилянтно сюрреалистични, също така имат реалистични качества, защото в своеобразната разпознаваема рамка откриваме спокойни горски пейзажи.

Художникът с богато въображение живее в Берген, Норвегия, крайбрежен град, заобиколен от седем красиви планини. Тaзи обстановка без съмнение влияе върху неговото изкуството, тъй като планини, гори, води, а дори и Северното сияние са включени в изумителните изображения.











fashion-artexpression.com

Асиметрия в синьо









Днес залагаме на синьо, не какво да е, а кралско. Съчетаваме го в една много лесна и много готина комбинация точно за топлите пролетни дни. Залагаме на класиката, когато става дума за силуета, избираме тънък пуловер с обло деколте, който съчетаваме с красива бяла пола до коляното с геометричен десен в пастелно розово и отново кралско. И, разбира се, винаги търсим малки елементи, с които да разчупим класиката и да сложим личен подпис. В този случай ни харесва асиметричната дължина на полата и красивата панделка, която веднага внася забавна нотка в класическата визия.

thechrisellefactor.com

Красотата е в детайлите







Продължаваме да сме на синя вълна, този път я пренасяме и в малките детайли. Избираме си красив лак за нокти в свежи пастелни нюанси на синьото и нежни аксесоари, като тази много тъничка и много женствена верижка, украсена с малък синичък амулет. Точно с тази перфектна доза цвят сме готови да преобразим нежния пролетен гардероб.

thecherryblossomgirl.com

Малко бягство








Едва ли има някой, който да не обича малките бягства, посветени на удоволствията. Точно с такова авантюристично и забавно настроение зареждат тези снимки. Пренасяме се в някоя малка извънградска къщичка, където прекарваме един слънчев уикенд за мързелуване, разходки и, разбира се, хубаво вино и вечери с приятели около огъня. Мечтаем, да, но не е невъзможно и да го планираме точно така, все пак наближават почивните дни.

dustjacket-attic.com

Зелена зона



Винаги утрините са по-усмихнати, когато заповат с нещо вкусно и здравословно. Такова е поредното ни откритие - едно свежо смути, което ласкае формите. На цвят зелено, на вкус ментово, перфектната комбинация, за да ни стресне приятно, докато ни буди и зарежда с енергия.

Ще ни трябват:

¾ чаша кисело мляко
¼ чаша прясна мента
1 чаша бадемово мляко
¼ чаша тъмен шоколад, натрошен на малки парченца
1 чаша спанак
1 супена лъжица кленов сироп или течен мед
купичка лед

Смесваме всички съставки заедно до гладка смес. Пием веднага с малко мента за украса.

juliannehough.com
 

More All fashion