Следва

Premier Dead Sea: Вълшебство за кожата от Мъртво море

Слънцезащита 2015 и най-доброто на пазара. Втора серия: Biotherm suncare

Отброяването приключи. Зимните месеци се оттеглиха назад в календара. Пролетта пристъпи зелена и жадувана, температурите са все по-галещи, мислим за почивки, море, пътешествия...

Body преди 8 години

Отброяването приключи. Зимните месеци се оттеглиха назад в календара. Пролетта пристъпи зелена и жадувана, температурите са все по-галещи, мислим за почивки, море, пътешествия и жадуваме да сме навън, сред природата, която ни приветства новородена.

Обичаме тази еуфория, навън е пълно с хора, улиците на града са заселени с жадни за случване хора до късно вечерта. Толкова ни е приятно, щастливо без причина. Едва ли има човек, който да е в състояние да изпитва пролетна умора, когато чака лятото с нетърпение и граби от ласките на слънцето жадно всеки ден.

Точно това са моментите, в които изобщо не се замисляме за това как се чувства кожата ни, разглезено скрита на топло няколко месеца под катове дрехи. Смело навличаме къси панталонки, тениски и рокли, и се излагаме на UV лъчите. Знаем прекрасно, че после ще ни е яд, ако не се погрижим част от тоалета ни преди да излезем на разходка в парка да включва защитен лосион с подходящия за нас фактор, спрямо типа кожа, която имаме. И не, това няма да ни попречи да се сдобием с витамин D, въпреки, че е добро оправдание да ни домързи да го направим. Но ще ни помогне здравословно да го запечатаме в организма си, а кожата ни ще ни благодари.

Напълно убедени в това, че красивата кожа означава защитена кожа, започнахме максимално пълен обзор, начело с добре познатат ни френска марка AVENЕ, на Най-доброто от слънцезащитата на Лято 2015. Най-новите попълнения в гамите на топ-фирмите, най-доброто според нуждите и типа кожа, най-напредничавото, най-препоръчителното. Избор има, остава да се потрудим да го разберем и направим.
И нека бъде лято!

Biotherm suncare

На пазара от 1970 година, марката Biotherm заслужава милионите си почитатели заради утвърдените традиции в грижата за кожата. Козметика, създадена специално за жени, ценящи себе си, тя залага само на натурални съставки в своите продукти, които стимулират естествените защитни сили на кожата и й осигуряват трайна хидратация.

През 2015 година Biotherm вади на пазара страхотни нови слънцезащитни продукти за лице и тяло Aqua Gelée Solaire: SPF защита, формулирана в леката консистенция на гел. Лесна за разнасяне, свежа и без да оставя неприятно усещане след нанасяне. С текстура на хидратиращо леко мляко в слънцезащитен спрей, Solaire Lacté предлага на кожата лесна и удобна защита.

В отговор на всички летни агресори, продуктите на Biotherm защитават и подсилват защитата на кожата срещу дехидратацията , а ФОРМУЛАТА , която защитава от СЛЪНЦЕ, МОРЕ И ВЯТЪР включва:

Физическа защита
- фотостабилен филтър срещу UVA и UVB лъчи, благодарение на точното количество филтри и оптимална толерантност;

- SPF подсилващи елементи, които спомагат UV покритието и предоставят хомогенна фотозащита;
или
- Филтърна система (Mexoplex), благодарение на съвместното действие на филтри, които позволяват да се оптимизира качеството на филтри с едно и също ниво на UV защита.

Биологична защита и сила
‒ Life Plankton™
‒ Хидратиращи агенти
‒ Витамин E

В допълнение на своите възстановяващи и успокояващи свойства, Life Plankton™ спомага защитата на имунната система на кожата, като намаля броя на изгорелите от слънцето клетки (SBC – клетки на кожата, пострадали от UVB) и дори успява да подсили ефекта от UV филтри.

Ето и пълната гама продукти за лятото но 2015-а:

Lait-Solaire-Spf-50-(BD) - хидратиращо мляко

SUN-SEA-WIND-DUO-RVB - гел

Spray solaire lact-©e spf 15 (DBD) - млечен спрей

Brume Solaire 50 spf (DBD)

Lait Corporel 400 ml Spf 15 (DBD) - хидратиращо мляко

More Body