Следва

Уроци по абитуриентски грим – Големите НЕ-та в макияжа на зрелостниците и как да ги избегнем

Premier Dead Sea: Вълшебство за кожата от Мъртво море

Био вълната ни обгръща все по-силно и то не само като модно течение, а от целесъобразна гледна точка и от любов към нас самите...

Hair преди 8 години

Био вълната ни обгръща все по-силно и то не само като модно течение, а от животолюбива целесъобразност и от любов към нас самите. Връзката с природата не се установява само чрез разходка в парка или излет в планината. Продуктите, които ежедневно консумираме също трябва да бъдат естествени. Под консумация не визираме единствено закуската и вечерята, разбира се. Продуктите, които използваме върху кожата си са в не по-малък досег с организма ни от онези, които поглъщаме. Кожата ни диша във всяка секунда и грижата за нея не се състои само в нанасянето на продукти от време на време. От голямо значение е какъв ще бъде произходът на тези продукти.

Premier Dead Sеа идва от Израел. От 25 години насам тя задоволява потребностите на милиони жени по света. Потребности, свързани с красота, самочувствие и истинска грижа за цялото тяло. Съчетанието на последните постижения на науката, в комбинация с естествени съставки, е в основата на екзотичната марка. Минерали и вещества, идващи от дълбините на Мъртво море, са ресурсът за създаването на гамата от продукти, които глезят сетивата и спомагат за красотата на кожата цялостно.

Най-актуалният и търсен, супер иновативен продукт е Magic Noir Mask PREMIER SUPREME. Активни елементи от Мъртво море, фосфолипиди и стволови клетки, са в основата на получилата много признания маска, Тя детоксикира кожата и я подмладява, възвръща блясъка и жизнеността и е активна още осем часа след нанасянето й. А до следващото нанасяне трябва да се почака поне 60 часа. В себе си тя е събрала силата на три различни маски. Нанасянето е лесно, а отстраняването впечатляващо. След като нормален слой е нанесен върху кожата и престои там между 5 и 10 минути минералното блокче от кутийката се учива в салфетка. Минава се всяка част на лицето без да се допира истински до кожата и то отстранява ненужния слой, като оставя тънък прозрачен такъв, който може да се втрие с масажни движения или да се отстрани с тоалетно мляко, въпрос на личн избор. Изключително сме впечатлени от нея и искаме само най-доброто за своята кожа. А всички ние се нуждаeм именно от това. Да се погрижим за лицето си  както заслужава.

24H Quartz Gem Metamorphosis Lifting Masк - друг обичан продукт на марката, който чрез уникалната си формула, съчетала растителни екстракти, стволови клетки от Алпийска роза, минерали от Мъртво море и розов кварц, възвръща младежкия вид на кожата. И с промяната на цвета на маската от бяло към бебешко розово, което ни подсказва, че тя е свършила своята работа, ние се чувстваме енергизирани и свежи.

Supreme Perfecting PEELING MASK. Веднъж седмично, за предпочитане вечер. Професионален пилинг. У дома. Със своята формула тя навлиза дълбоко в дермата изглажда фините линии и заглажда несъвършенствата.

THERMAL BEAUTY EXPERIENCE MASK Изглажда бръчките, стяга порите и повдига. Три абсолютно необходими действия в един продукт. 

И това е само част от гамата продукти на Premier Dead Sea. Минералите, престояли на дъното на морето са вълшебни. Изчистват ни от токсините и мъртвите клетки, спомагат за лекуването на проблеми със себума и ние засияваме.



Когато разбрахме, че Premier Dead Sea имат бутик в България, желанието ни да опитаме върху себе си силата на веществата, извлечени от Мъртво море, стана непреодолимо. И затова му се отдадохме.

Влизаме в бутик, а всъщност се чувстваме като в обособено пространство на спокойствието. Консултираме се няколко минути на какви продукти да се спрем, спрямо проблемите на собствената ни кожа и решението е взето. Маска за проблемна кожа е началото. Проблемната кожа е склонна към образуване на акне. Всички сме свикнали да я третираме с продукти, чиято крайна цел е да я изсушат. Експертите на Premier обаче са на друго мнение.Те добре разбират какъв е принципът при лекуването на вирус, да речем. Използвайки самия него за изграждане на имунитета. С маските за проблемна кожа те процедират по същия начин. Консистенцията насища кожата с полезни вещества, на допир е мазна, а ефектът след нея е сатенен.

След почистване на лицето ни с тоник, предварително избраната маска се нанася. Атмосферата е приятна, не усещаме как са минали петнадесет минути, времето, необходимо на кожата ни да абсорбира максимално количество полезни вещества. Моментът, в който се докоснем до нещо натурално е специален. Усещането е различно от всички химични варианти, които използваме всекидневно. Просто лекота и удоволствие от това да се намираш в собствената си кожа. Ефектът се усеща моментално, колкото и да ни беше трудно да повярваме преди това.

Проблемните зони се тушираха и за няколко дни изчезнаха. Това е ефектът, който търсим от много време.
Удовлетворени и напълно уверени, в силата на натуралните продукти, напускаме бутика, за да се върнем отново, съвсем скоро. Действието на продуктите продължава часове след като сме го напуснали и това наистина може да се усети. Кожата ни диша и усещането за лекота ни прави щастливи. Дори не си помисляме да нанасяме грим върху нея. Сега е достатъчно красива и без него.

More Hair