Следва

Кока-Кола отново на кирилица 50 години по-късно! Толкова е приятно!

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Да си поговорим за нещата от живота, или за самия него, с всичктите му елементи... любов, жени, мъже, хора, приятелство, връзки, изкуство, и какво ли още не...

Celebrities преди 8 години

Днес си говорим за нещата от живота, или за самия него, с всичктите му елементи... любов, жени, мъже, хора, приятелство, връзки, изкуство, и какво ли още не.

И най-добре е да чуем  великите имена, които имат мнение по въпроса. Добро, лошо, цинично или не, се обръщаме към някои от най-известните творци, за да разберем как те виждат заобикалящата ни действителност. 

Джак Керуак за изкуството

"Не използвайте телефона. Хората никога не са готови да ви отговорят. Използвайте поезията".

Чарлз Буковски за хората

"Някои хора никога не полудяват, те имат ужасно скучен живот".

Чарли Чаплин за жените

"Жените нямат недостатъци, те имат особености".

Оскар Уайлд за мъжете

" Ако един мъж е джентълмен, той знае достатъчно, а ако не е, всяко знание е в негова вреда".

Линда Грейсън за приятелите*

"Няма нищо по-добро от един приятел, освен ако не е приятел с шоколад в едната ръка и цвете в другата".

Робърт Фулгъм за любовта

"Всички ние сме малко странни. И животът е малко странен. А когато намерим друг човек, чиято странност е съвместима с нашата, се събираме с този човек и попадаме в една странна реалност, която харесва и на двама ни – това наричаме любов - истинска любов”.

Лео Бускалия за връзките

"Една истинска връзка е тази, в която човек е свободен да бъде себе си - да се смее с мен, но никога на мен. Да плаче с мен, но никога заради мен. Да обича живота, да обича себе си, да обича да бъде обичан.Тази любов се базира на свобода и никога не може да се роди в ревниво сърце".

 

*Линда Грейсън - американска художничка 

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 3 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 3 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим... 

Фернандо Ботеро, художникът на причудливата пищност, почина на 91 години

Celebrities преди 3 дни

Фернандо Ботеро, колумбиецът, чиито сладострастни картини и скулптури на тлъсти генерали, епископи, проститутки, домакини и други продукти на неговото причудливо въображение го превърнаха в един от най-известните художници в света, почина миналия петък в Монако, на 91 години.