Следва

20 комплекта "Минерали в пролетно сияние" от AHAVA Dead Sea ви чакат, за да ви направят красиви

Кои са късметлиите, които печелят страхотна слънцезащита от AVENE

Кои са късметлиите, които печелят страхотна слънцезащита от AVENE...

All About Life преди 8 години

Отброяването приключи. Зимните месеци се оттеглиха назад в календара. Пролетта пристъпи зелена и жадувана, температурите са все по-галещи, мислим за почивки, море, пътешествия и запълваме дори двата дни от идния уикенд с нескончаем ентусиазъм да сме навън, на открито, сред природата, новородена за нас.

Точно заради новия, слънчев и прекрасен сезон, в който всичко, което се изисква от нас е да му се радваме, но и да се пазим, ViewSofia и Pierre Fabre ви предизвикаха в една надпревара, в която вашите  спомени от ваканции в снимки носеха шанса за страхотен подарък от AVENE, първокласната френска марка за медицинска козметика.  

Време е да обявим тримата щастливци, които ща са спокойни на плажа това лято с AVENE.

И така, тониран крем SPF30 + слънчева чанта от AVENE печелят:

Люси Петкова



"Ще ви разкажа за почивката ми в Закинтос, но това място не може да бъде описано с едно изречение, това ще е престъпление. Моето определение се свежда до клишираното, но единствено, което се сещам като правилно определение - рай. Действително, островът е изумително красив и всяко нещо там има собствен изключителен почерк – от Сините пещери на север, през корабокрушенския залив на запад и „островът на костенурките" Маратониси на юг – всяко място е по своему неповторимо. Дори формата на острова, погледната на картата наподобява плуваща костенурка. И то не каква да е, а от застрашения вид Карета Карета – големите морски костенурки, които всяко лято се връщат на острова, за да оставят яйцата си.Именно те за мен са най-голямата атракция на Занте. Защото плувахме с тях, видяхме гнездата им, съчувствахме им заради наглостта на масовия турист, който заради едното удоволствие е готов да съсипе всичко по пътя си.Това са същите онези костенурки, с чиято помощ бащата на Немо в едноименното анимационно филмче, достига до пристанището на Сидни. Седмицата, прекарана на Закинтос, беше толкова пълна с преживявания, толкова пълноценна като почивка, толкова красива и спокойна".

Жулиета

"Венеция, слънце през октомври, прекрасни гледки, любим човек... Едно от най-хубавите ми и незабравими преживявания".

Елена Георгиева

"Моята снимка е пред една бонбонница в Белград. Това беше една от най-щурите ми кратки почивки и първото ми напускане на пределите на родината.

Белград е изключително колоритен град с модерна и привлекателна периферия и красиво старо сърце. Откакто го напуснах, мечтая да се върна пак.

Причина за моята среща с Белград беше концертът на любим мой китарист. Почти на шега с моя приятелка купихме билети за концерта, а след това и за влака, резервирахме легла в хостел и зачакахме заветната дата.

Събрах толкова много емоции и първи пъти в рамките само на няколко дни, но все пак успях да се насладя напълно на този красив град с величествена архитектура, красиви мостове, китни паркове, вкусна скара и пивка бира.
Единственото негативно следствие от моето приключение беше това, че лицето ми изгоря. Пътувахме през прохладния май и аз подцених слънцезащитата в градска среда, но вече си знам, че винаги когато тръгвам на път, редом с фотоапарата, трябва да сложа и слънцезащитния крем".

Честито на късметлиите! Да си събират слънце и на новите си ваканционни дестинации с удоволствие и спокойствие!

Признаваме обаче, че и други участници ни накараха да мечтаем за малки ваканционни бягства, благодарение на прекрасно заредените си снимки. Показваме и някои от тях, макар че за тах няма награди. И по-точно, няма в тази игра, в следващата - може би. А тя предстои до часове на сайта, просто следете! 

Благодарим на всички!

Вера Николова

Диана Симеонова

Даринка Христова

Мария Симеонова

Очакваме победителите да се свържат с нас до 27 май включително, за да уточним начина на получаване на наградите.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.