Следва

Какво си хапват звездите, когато са на диета? - Криси Тейгън

20 комплекта "Минерали в пролетно сияние" от AHAVA Dead Sea ви чакат, за да ви направят красиви

20 комплекта "Минерали в пролетно сияние" от AHAVA Dead Sea ви чакат, за да ви направят красиви...

All About Life преди 8 години

Лечебната сила на Мъртво морe е известна от векове за подобряване и възстановяване на красотата и младостта на кожата. От далечни времена се разказват легенди за приказните му свойства и за съкровено пазената му тайна, чрез която дарява красота и здраве. 

Днес, AHAVA Dead Sea Laboratories, експертът в уникалните подмладяващи свойства на природните ресурси на Мъртво море, разкриват тайната на този естествен спа център със съставки с изключителни и доказани регенериращи свойства за кожата. И точно защото знаят колко са важни естественият баланс и хидратация за всяка една жена, Ahava и ViewSofia идват с уникална и много красива възможност.
20 щедри комплекта "Минерали в пролетно сияние", включващи почистваща маска за лице с кал, овлажняващ гел-крем за лице и минерален крем за ръце + стилен несесер!, ще отидат при онези истински щасливи хора, които отговорят на нашия въпрос по-долу. А преди това, малко подробности за невероятната изненада от AHAVA:

Минерален крем за ръце /15ml/:
Изключително лек крем, придаващ гладкост на ръцете. Богат на подхранващи минерали от Мъртво море, които овлажняват, омекотяват кожата и ефективно я защитават от вредните влияния на околната среда.

Активен Овлажняващ гел-крем /15ml/:
Активно овлажняващата технология на Ахава подхранва кожата с минерали от Мъртво море, осигурявайки необходимата ѝ хидратация през целия ден. Нанесете малко количество върху почистената кожа на лицето и шията сутрин и/или вечер.

Почистваща маска с кал от Мъртво море /20ml/:
Уникална обогатена комбинация от кал, минерали и натурални екстракти от Мъртво море, която почиства в дълбочина, подсилвайки и детоксикирайки кожата на лицето и шията. С естествени противовъзпалителни и антисептични свойства, маската улавя остатъчните замърсявания и оставя кожата сияйна и с безупречен тен.

И така, условието: Отговорете на въпроса, подсказка за който ще намерите на страниците на ViewSofia, както обикновено, как точно се нарича патентованият компплекс минерали от Мъртво море, който се съдържа във всички продукти АHAVA.

Верният отговор ще ви осигури шанса да сп
ечелите това супер трио, което ще ви направи повече от ослепителни. Очакваме вашите отговори до 27 май включително на познатия мейл адрес [email protected] и силно желаем късет!


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.