Следва

Българинът, който се грижи за косата на Донатела Версаче

Продуктът, който винаги трябва да носите в чантата си

must have...

Face преди 5 години

Изконно усещане за една жена е да се чувства свежа, красива и с безупречна кожа.

Направете изчислението, по-груби сметки след като излезе от вкъщи, тичайки от ангажимент на ангажимент - колко дълго гримът ви остава непокътнат? Колко скоро забелязвате прекалено омазенената кожа? Колко време отнема, докато започнете да чувствате лицето си не толкова свежо и не съвсем отпочинало?

 

Ясно е, че след дълъг ден в офиса или търчане по задачи визията не остава непокътната. Разбира се, има продукти, които могат да ни помогнат да постигнем по-голяма продължителност или фиксиране на макиажа, но въпреки това, когато е шест часа следобед, можем да направим малко, още по-малко, пък, когато по-късните планове за вечеря или среща влязат в игра и нямаме време да отскочим до вкъщи, за да освежим.

Тайната ни/ви се помещава в луксозна сребриста опаковка от 30 или 100 ml и обещава да се грижи за кожата по особено специален начин. Отдавна сме признали любовта си към EAU CELLULAIRE на Esthederm, която е винаги и завинаги, но сега гамата идва в обновен вид. Клетъчна грижа за кожата с енергизиращото си, хидратиращо и антиоксидантно действие има изключителната способност да запази младостта и свежестта на кожата за по-дълго.

Ползваме я навсякъде и по всяко време: като задължителен ежедневен жест сутрин, в офиса за по-свеж вид, по време на полет, за да предотвратим дехидратацията, след грим за по-добра фиксация, след тренировка, за да компенсира загубата на минерални соли, преди всеки продукт грижа за кожата, за да повишим ефикасността му, за да повишим сиянието на лицето и да изпитаме удоволствието на моменталния охлаждащ ефект, и най-вече за да се поглезим с френското усещане за истинско изтънчено докосване, което заслужаваме.Носим клетъчната вода постоянно в чантата си, защото не само че действа като хидратиращ бустер, ами действа и като антиоксидант, предпазващ от 3-те основни форми свободни радикали, отговорни за стареенето и енергизира, осигурявайки оптимална среда за живот на клетките, зареждайки ги с жизненоважна енергия, необходима за правилното им функциониране.

Кожата ни е гладка, безупречна, сияйна и най-вече здрава. Без съмнение гамата EAU CELLULAIRE на Esthederm е Светия Граал на козметичните продукти за грижа за кожата. Подаряваме си, по традиция редовно, една на друга или сами на себе си клетъчната вода, хидратиращия крем, който е наистина великолепен, и гел-крема за моментален омекотяващ ефект>>> По-млада кожа в две стъпки!

More Face

K-Beauty е във възход, но 10-те стъпки останаха в миналото

Face преди 2 седмици

Скин-стриймингът и минималистичната рутина управляваха върховно през последните няколко години. Но, за изненада или не, K-beauty трендът днес е по-популярен от всякога, очевидно е време да променим ежедневния си ритуал за красота. 

Клепачите, лилави, отиват на всеки

Face преди 1 месец

Наситени, но не много, прозирни, но не много, забележителни, но не много. Говорим за лилавите сенки за очи в различните им нюанси, които, противно на това, което си мислите, са удобни за носене, универсални и придават готина нотка на обичайния грим. Благодарение на озаряващия ефект върху погледа, но не само, те са хит на лято 2024.