Следва

Б като Библия, Б като Блог

Всички носят: Чанти Chloé

През последната година, Chloé пуснaха две чанти, които се превърхана в абсолютен фурор сред холивудски звезди, модни блогъри и редактори...

All fashion преди 8 години

През последната година, Chloé пуснaха две чанти, които се превърхана в абсолютен фурор сред холивудски звезди, модни блогъри и редактори.

Първо бе Chloé Drew - малката, структурирана дамска чанта тип "saddle", която бе на рамото на всяка уважаваща себе си модна икона поне веднъж по време на Седмиците на модата през септември. Манията по нея продължава и днес, благодарение на всевъзможните й цветни интерпретации.

А по време на същия този месец на модата, в колекцията си за пролет-лято 2015 Chloé представиха чантата Faye в актуалния за сезона и за марката бохемски стил. Тя моментално спечели всички сърца, включитлно и нашите. И вече е навсякъде по улиците, в три размера, лека и тънка, но просторна, с някак небрежен, винтидж стил, който все пак изглежда луксозен.

Ето и много кадри на много Chloé фенки от холивудските и модни среди. Никак не липсват и стил светила, които са верни почитателки и на двата модела, като Елена Перминова, Каролин Исса, Ейми Сонг.


Елена Перминова


Каролин Исса


Ейми Сонг от Song of Style


София Санчес де Бетак


Кристина Базан от Kayture


Блейк Лайвли


Ева Лонгория


Beyonce


Оливия Палермо


Киара Ферани от TheBlondeSalad




Лорде


Криси Тейгън


Каролин Исса


Пернил Тейсбек от Look of Pernille


Ясмин Сюел


Сюки Уотърхаус


Ейми Сонг от Song of style


Елена Перминова


Кортни Троп от AlwaysJudging





More All fashion