Следва

Искате много готини обувки за детето? Австрийските Richter са отговорът!

50-те чифта очила, които си струва да помислиш да имаш това лято. Е, може и част

Да изкараш лятото без бански може и да може, обаче същото упражнение без слънчеви очила е невъзможно...

Shopping преди 8 години

Да изкараш лятото без бански може и да може, обаче същото упражнение без слънчеви очила е невъзможно.
За да е идилията пълна, като под идилия разбираме времето да е хубаво, а ти да си с подходящите, качествени, секси, модерни слънчеви цайси, днес избираме точно 50 чифта от най-ярките представители на аксесоарната група за сезона 2015!

Най-разнообразни по цвят, форма и материал, те ще спасяват очите ни в течение на трите горещи месеца на лятото.

Освен да защитават очите от слънцето обаче, тъмните очила имат и друга приятна функция: те с лекота добавят към имиджа на собственика си подчертано очарование и фешън щрих, стига само да ги нахлупи на носа си. Бунтарски дух и палава нагласа се скриват отлично зад тъмните стъкла, достатъчно е да си припомним Холи Голайтли в черна рокля и черни очила - да, банален пример, но толкова показателен. Както и този на холивудските звезди, криещи се зад тъмните стъкла от въздесъщите папараци.

Кой от нас поне веднъж не се е чувствал така, с необходимостта да се "покрие", излизайки в неделя по обяд от къщи след наситена на събития съботна нощ?

Обожаваме тези съюзници в борбата за добър имидж, сигурност и отличителност.

Тук са точно 50 от тях, страхотните 50 на лятото, които можем, а и би било добре, да си купим точно в този момент. Има и най-класически, има и необичайно причудливи.

Прелест просто!

More Shopping