Следва

Street Style вдъхновения... Армия в каки

Искате много готини обувки за детето? Австрийските Richter са отговорът!

Освен класическите теми, новата колекция за 2015 г. включва и дизайнерски линии като „Нетрадиционен поп“, „Атлетична женственост“, „Градините на Моне“, „Градски пътници“ и „Риболовно пътешествие“...

Shopping преди 8 години

Влюбихме се в красивите бебешки и детски обувки на австрийската марка Richter след първата поръчка. Първо купихме от сайта едни чудни сини сандали за 8-годишния принц на редакцията, и в този момент започна една мила любовна история. Между нас, като майки, и момичешките и момчешки обувки с най-високо качество и прелестен външен облик на тази стара, обичана и уникална с постиженията си марка. 

Повече от 65 години екип от дизайнери възприемат направата на приятели за детските крачета с най-голямата възможна отговорност. Резултатът - красиви, ортопедични, ергономични и пъстри обувки от първокласни материали без никакъв копромис , които децата харесват от пръв поглед, а родителите преоткриват ден след ден. Заради естетиката, формата, удобството и издържливостта. И на само заради това... 

За радост на нас, родителите с естетични претенции, които знаем колко трудно е да откриеш в София хубави детски обувки, Richter вече са в България. За тези, които не ги познават, препоръчваме спешно запознаване, а за останалите ще направим преглед на актуалната пролетно-лятна колекция на марката.

Освен класическите теми, новата колекция за 2015 г. включва и дизайнерски линии като „Нетрадиционен поп“, „Атлетична женственост“, „Градините на Моне“, „Градски пътници“ и „Риболовно пътешествие“.

Нетрадиционен поп:
Материалите и десените са супер леки и удобни, като силуетът се запазва семпъл. Готини щампи и забавни цветови комбинации придават на обувките уникален вид. Аксесоарите са с диви и луди форми, и са комбинирани с поп-арт цветове.

Richter предлага широк набор от едноцветни Janes, Low-Cuts и Mid-Cuts модели с различни по цвят връзки и подметки, много класически или с метални теми, или бляскави акценти. Момчешките модели имат готини цветни акценти върху подметките и връзките, както и цветни аксесоари и щампи.



Атлетична женственост:
Основният фокус попада върху спортните десени с много очарование за момичетата. Дизайнерският екип е разработил модели Mary Janes, Low-Cuts и Mid-Cuts с момичешки детайли като кристали, сребърни мотиви и щампи. Матовият велур е комбиниран с блестящи материали като лачена кожа. Металическата кожа в пастелни тонове като розово и лавандула с винтидж вид е комбинирана с основни цветове като бяло и сиво.



"Градината на Моне"
Наред с класическите и семпли основни стилове в предпочитаните момичешки цветове се предлага и най-новата дизайнерска тема за младите дами – „Градината на Моне“. Изгледът на обувките напомня за момичешки игри, а акцентите навяват асоциация за чудесни градини с големи цветя, пеперуди и разнообразни цветове, които се допълват.

"Градски пътници"
Момчетата винаги тичат наоколо – те са едни пътуващи хипстъри, които откриват света. Налични са няколко Low-Cuts, Mid-Cuts и сандали в чудесни цветове, издръжливи комбинации от материали и модерни десени в комбинация със заредени с енергия аксесоари за „градски пътници“.



"Риболовно пътешествие"
Темата „Риболовно пътешествие“ акцентира върху цветовете на океана. Четири различни нюанса на синьото в материали като велур, напа кожа и текстил са комбинирани с натурални тонове като пясък, зелено и жълто.

Новите обувки за първопрохождащи Mogli с инжектирани с полиуретан подметки се отличават от останалата колекция със своята гъвкавост и лекота. Те са с едноцветен дизайн с ненатрапчиви щампи и апликации.

Разнообразие от детски обувки Richter, както и новата колекция пролет/лято е налична на сайта на представителите на марката.

Отделете време и разгледайте. Решението да зарадвате съковището си ще дойде скоро след това. А и отстъпките в момента са нещо като вълшебни. Приятен шопинг!

More Shopping