Следва

Три за щастие в ЩАСТЛИВЕЦА

Кой спечели 2 билета за страхотния концерт на CHAMBAO

Днес щастливата редакторска ръка изтегли името на...

All About Life преди 8 години

2 билета за концерта на CHAMBAO търсеха своя нов притежател цяла седмица!

View Sofia и АRT BG дадоха възможността на всеки от вас, почитател на страхотните испанци, да участва в играта за билетите, a единственото условие бе да ни отговори вярно на въпроса "Какво означава думата Chambao?".

Верният отговор е "сламен навес на плажа, който предпазва от дъжд, вятър или слънце" и всеки дал това предположение участва в жребия за наградата.

Днес щастливата редакторска ръка изтегли името на Зорница Джоганска, която ще има възможността да стартира лятото под звуците на горещите музиканти.

Нека Зорница се свърже с нас на редакторските телефони, за да уточним начина на получаване на наградата!

Честито!





Кога: 5 юни, 20:00 часа 
Къде: НДК, зала 1 
Билети оттук  >>>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.