Следва

Белезите на хормонален дисбаланс и някои решения на проблема

Дизайн за вдъхновение: Бюро на труда

Няма как да не ги настаним удобно около нас на най-прекрасните бюра, за които се сещаме, за да пишат, четат, рисуват и създават други светове на тях... докато ние само мечтаем за такива...

All About Life преди 8 години

И като говорим за деца, при това цяла седмица, няма как да не ги настаним удобно около нас на най-прекрасните бюра, за които се сещаме. За да пишат, четат, рисуват и създават други светове на тях... докато ние само мечтаем за такива.

Говорим за такива бюра, които хем изпъкват с неповторим стил, уют и удобство, но пък и хем са достатъчно пестеливи откъм пространство, което да запазим за игри. Такива, които хем идват директно от стената, хем са достатъчно функционални за нуждите на нашия мъник. Няма какво да обесняваме повече, защото думите ни са перфектно материализирани на кадрите по-надолу:

















More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 6 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.