Следва

Editors' Choice: Моят куфар за един дълъг летен уикенд - Екатерина

Седмичен ХОРОСКОП - 8.06 - 14.06

Тази седмица, от понеделник до четвъртък, ни очаква като цяло благоприятен, макар и малко противоречив период...

Astro преди 8 години

Тази седмица, от понеделник до четвъртък, ни очаква като цяло благоприятен, макар и малко противоречив период. В благоприятни и взаимосвързани комбинации ще се окажат няколко планети наведнъж, чийто влияние ще бъде трудно да се раздели. Противоречивостта на този период идва от това, че планетите образуват помежду си второстепенни, но не твърде благоприятни аспекти.

Положителното е, че през тези няколко дни атмосферата е благоприятна за преговори на всички нива, за дипломация, за начало на политически, рекламни и обществени кампании, конгреси и Учредителни събрания. На лично ниво дните до четвъртък включително, са благоприятни за подобряване на отношенията и разширяване на приятелския кръг. Въпреки това, трябва да се има предвид наличието на повишена нервност в голям брой от хората, причинена от изобилието на нова информация и от необходимостта да се отчитат и съгласуват интересите и влиянието на големи групи в колективните взаимодействия.

В петък състоянието на биосферата ще се промени: намиращите се в съвпад Слънце и Марс ще формират неблагоприятен аспект с Хирон (планетоид - "генератор на парадокси" и нестандартни ситуации). Присъствието тук на Марс често показва повишена вероятност от кавги, конфликти и други проблеми.

На състоянието на биосферата в петък ще се отрази и обръщането на две планети. Меркурий, намиращ се в Близнаци ще излезе от ретроградност, а в 10-я градус на Риби Нептун ще влезе в ретроградната си фаза.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Интересни идеи!

През тази седмица може да се промени поведението ти и да стане малко по-необичайно, дори и за теб самия. Сега може да се появят интересни идеи и желание нещо да промениш в своя външен вид, обаче прибързани решения по този въпрос, не си струва да взимаш. Първата половина на седмицата ще бъде добър период за работа, но най-вече лична, не колективна. Колективната дейност сега ще бъде малко по-трудна от обикновено. През втората половина на седмицата не планирай работни пътувания, всяко друго движение ще бъде успешно, ако се погрижиш за здравето си.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Странно и необичайно!

Разположението на планетите през тази седмица може да ти донесе доста странни и необичайни събития. Ще ти бъде трудно да разбереш напълно случващото се, някои ситуации е възможно да останат загадка за теб. Тази седмица е много необичаен период в живота ти. Първата и` половина ще ти донесе романтично настроение и възможност да реализираш своя творчески потенциал. В момента не си поставяй конкретни цели - постигането им може да не бъде толкова просто. През втората половина на седмицата е нужна икономия. Сега е необходимо да се отнасяш по-внимателно с парите и да намалиш разходите за забавления. Краят на седмицата ще бъде добър период за флирт и нови запознанства.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Нови интереси!

През този период в теб може да възникнат нови планове и интереси. В твоя приятелски кръг ще се появят необичайни и оригинални хора. Всичко това ще направи седмицата доста необичайна, но наситена и интересна. Първата половина на седмицата е най-добре да посветиш на семейството си. Сега общуването с роднини и почивката в кръга на близки хора, ще ти се отрази добре и ще ти помогне да избегнеш някои неприятности. Пази се от измами, в случай на съмнителни ситуации потърси съвет от близките - сега те са в състояние да оценят ситуацията по-обективно, отколкото теб. През втората половина на тази седмица общувай повече с приятели, прави планове за бъдещето. В семейните отношения се старай да избегнеш проявите на егоизъм.

РАК 22.06 – 23.07

Силни емоции!

Първата половина на тази седмица може да ти донесе силни емоции, както положителни, така и отрицателни. Този период ще ти даде нов опит, но той може да донесе също стрес и тревожност. По това време успешно ще можеш да решаваш проблеми, свързани с данъци, дългове и кредити, наследство, издръжка. Сега ще се активира и интимната страна в личните ти взаимоотношения. През втората половина на седмицата не си позволявай да правиш никакви спонтанни разходи. С финансовите операции е по-добре да изчакаш или да бъдеш много внимателен. Избягвай инвестициите - сега ще ти бъде трудно да оцениш реалния риск. По време на пазаруване, не прибързвай, обръщай внимание на качеството и цената на стоките.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Пътуване или обучение!

Тази седмица за типичните Лъвове е идеална за пътуване. Сега може да се отправиш по необичаен маршрут или просто да се възползваш от горещи оферти и спонтанно да тръгнеш на пътешествие. Подобни пътувания ще ти донесат много интересни преживявания. Периодът ще бъде успешен и за обучение: процесът на придобиване на нови знания ще бъде забавен и може да доведе до някои промени в твоя светоглед. През първата половина на седмицата избягвай конфликтите с любимия човек. Сега се налага да постигаш целите си самостоятелно, отхвърляйки гордостта и егоизма, за да не си създаваш проблеми с близките. През втората половина на седмицата общувай повече с приятели, но не обсъждай с тях финансовите си проблеми.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Авантюризъм!

През тази седмица в теб може да се появи желание за приключения. Въпреки това, избягвай излишните рискове и безразсъдните действия. В интимните отношения, също не са изключени авантюри, защото ще ти се иска по-голямо разнообразие. Първата половина на седмицата ще бъде добър период за учене. Сега сам ще търсиш нова информация, ще имаш желание да експериментираш и изследваш. Само не бързай да прилагаш новите знания в работата си. Втората половина на седмицата е много подходяща за взимане на смели решения, но избягвай проявата на егоизъм. Почивните дни прекарай със свои приятели - това ще ти донесе много приятни мигове.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Освежи чувствата!

Разположението на планетите през тази седмица говори, че в личните ти отношения може да настъпи промяна. Сега е най-подходящият момент да внесеш в тях някакво разнообразие. Това ще ти помогне да ги направиш по-динамични и да освежиш чувствата един към друг. В този период са възможни и раздели, но те ще бъдат характерни само за отношенията, които са се изчерпили. А новите запознанства може да се окажат много обещаващи. През първата половина на седмицата избягвай прекомерното вълнение. Но, за обсъждане на еротични фантазии с човека, когото обичаш, този период може да бъде доста успешен. По този начин ще бъдеш в състояние да преодолееш в себе си и някои комплекси. През втората половина на седмицата обръщай повече внимание на любимия човек. Това е добър момент да мечтаете заедно за бъдещето.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Нови предложения!

През тази седмица може да настъпят промени в работата. Сега може да получиш нови предложения, които си заслужава да приемеш. Въпреки това, този съвет ще бъде полезен само за тези Скорпиони, които вече са планирани в близко бъдеще да сменят работата си. Ако не си доволен от сегашното положение използвай тази седмица, за да направиш работата си по-разнообразна и креативна. Първата половина на седмицата ще бъде добър период за това да се опиташ да се отървеш от прекомерния консерватизъм в личните и деловите отношения. Това е добро време за обсъждане на съвместни планове за бъдещето. През втората половина на седмицата може да взимаш важни решения, но в същото време се старай да избягваш високата степен на риск и участието в авантюристични проекти.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Много романтика!

Тази седмица ще донесе много романтика на типичните Стрелци. И това може да се случи абсолютно неочаквано. Сега са вероятни нови романтични запознанства, приятни изненади в съществуващите отношения. Възможни са също така и радостни събития в живота на твоите деца или свързани с тях. През първата половина на седмицата се опитвай да работиш целенасочено. Отнеси се строго към ежедневието си, избягвай шума и не се разсейвай – това ще ти помогне да се концентрираш върху най-важното. През втората половина на седмицата, не се карай с любимия човек, а по-добре добави към живота си повече романтика. Това е добро време за романтични срещи, дори ако сте повече от една година заедно. В събота и неделя може да се взимат важни и смели решения.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Неочаквани събития!

Разположението на планетите през тази седмица говори за неочаквани събития в семейните дела, не са изключени и приятни изненади. Сега трябва да проявиш изключителна предпазливост при работа с електрически уреди и огън, особено у дома. През първата половина на тази седмица може да се отворят нови перспективи в личния живот. Въпреки че, романтиката, която сега ще ти бъде присъща, може да изисква допълнителни разходи. Ще трябва или да се примириш с това, или да избереш по-евтини забавления. Втората половина на седмицата е много подходяща за стабилна работа. Сега доказаните методи може да се окажат надеждни иновации, но само тези, които не си опитвал преди или с които не си добре запознат.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


Изненади!

През тази седмица бъди подготвен за различни изненади по време на пътуване. Въпреки че ще бъдат с приятен характер, може да нарушат плановете ти, затова бъди готов да действаш според обстоятелствата. През този период също е възможно общуване с необикновени хора. През първата половина на седмицата може да се решават проблеми, свързани с наследство, както и с получаване или възстановяване на ипотечен кредит. Сега не забравяй за интересите на семейството си, не бъди егоист, мислейки само за себе си. В противен случай са възможни конфликти. Втората половина на седмицата е добра за флирт, но не трябва да се форсира развитието на новите отношения, ако очакваш от тях нещо сериозно.

РИБИ 20.02 – 20.03

Разходи и придобивки!

Тази седмица може да донесе на типичните Риби както на неочаквани разходи, така и неочаквани придобивки. Сега са възможни и приятни подаръци, има шанс да получиш известна сума пари или да спечелиш от лотарията. През този период може да се промени твоето отношение към парите и материалните ценности. През първата половина на седмицата е добре да обсъждаш всички проблеми с близки хора, с брачният партньор или с хора, с които имаш надеждни бизнес отношения. Да се доверяваш на външни лица в този момент не се препоръчва. Втората половина на седмицата е добра за пазаруване, не е желателно решаването на правни въпроси. През почивните дни може да те обхване романтично настроение, възможни са нови запознанства или ще имаш възможност да подобриш съществуващите отношения.

More Astro