Следва

Моето време с дъх на нар - Мирела

Градът от нов ъгъл с “Балкон турист" на IKEA

Изненадваща кампания на ИКЕА представя нетрадиционен начин за изкарване на свободното време с идеята “Балкон турист”...

All About Life преди 9 години

Изненадваща кампания на ИКЕА представя нетрадиционен начин за изкарване на свободното време с идеята “Балкон турист”, която предлага ново и различно изживяване за всички желаещи да видят града от друг ъгъл, като посетят предпочитан от тях софийски балкон с предварителна резервация на сайта balkonturist.

Иновативната идея “Балкон турист” дава възможност на всички желаещи да сменят гледната точка и да станат „балкон туристи“ чрез възможността да се насладят на гледката и приятния дизайн на седем различни софийски балкона, преобразени от шведската компания специално за случая. „Балкон турист“ не е препратка към миналото, а иновативен подход в откриването на нови и интересни места в града и алтернатива на всички стандартни опции за прекарване на свободното време. Онлайн платформата дава възможност за ново градско пътешествие с резервация на напълно безплатно място за среща, парти или барбекю с приятели – частен балкон, превърнат в малък градски оазис.

Седемте локации от кампанията са подбрани внимателно, за да покажат, че независимо от размера и разположението на балкона, ИКЕА може да преобрази всяка градска тераса. Седемте балкона, отворени за “балкон туристи” до края на месеца са решени в различни теми: „Романтика на 6-ия етаж“ в кв. Хуподрума, балкон „Пикник“ в Павлово, балкон „Градина“ на бул. Симеоновско шосе, балкон „Chill out” на ул. „6-ти Септември“, балкон „BBQ” в кв. „Манастирски ливади“, балкон „Случайна среща“ на ул. „Солунска“ и балкон „Tet-a-tet” в кв.“Стрелбище“.

 

В продължение на един месец до 10-ти юли всеки може да бъде #balkonturist и да види и усети града по нов и различен начин, като резервира някой от тематичните балкони напълно безплатно и почерпи вдъхновение от приятна гледка, дизайн и обстановка. Така новата колекция на ИКЕА от градински мебели и аксесоари е представена там, където й е мястото – на случайно избрани балкони от различни жилища в София.

Резервавацията на избрания балкон става след лесна регистрация на интернет страницата на кампанията „Балкон турист“, където има снимки, подробна информация и възможни часове за резервация на всеки от блаконите.

More All About Life