Следва

Моментът, който винаги бих искал да запазя в себе си е детството. Когато играехме на стражари и апаши "зад блока" до 10 вечерта

Моето време с дъх на нар - Габриела

Разхитително, с аромат на нар...

All About Life преди 8 години

Оползотвореният в мързелуване делничен следобед е рядко удоволствие, на което се отдаваш изцяло, когато ти се случи. Вчера беше така - сладък следобеден отрязък, почти с плодов дъх във вятъра и бавно, разхитително отброяване на минутите.
Прекарах го, както най-много обичам - с обожаваното модно списание и най-добрата приятелка.



Прости и лежерни стъпки на много висок ток по пътя към любимото място. Приятел в разхищението на време, за сметка на синтезирането на щастие - Somersby с нар.



Припекът е странно приятен, никак не дразни, докато чакам, даже е приятно да усетиш силно, че е лято.




Вече сме двете, разговорите ни са чисто момичешки, сигурно смешни отстрани погледнати, но ние такива ги искаме. В този следобед с дъх на нар.



Когато времето тече, точно както желаем, е лесно да загубим представа за него. Май е време за втори рунд...



Нека бъде!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.