Следва

Миналото: първото шоу на Victoria's Secret

Класическо синьо: цветът на новата 2020-та

In a world full of trends, I want to remain a classic.

All fashion преди 4 години

Специалистите от института Pantone съобщиха цвета на 2020-та: Класическо синьо. "Цветът изразява как се чувстваме и този конкретен син тон улавя желанието ни за спокойствие, надеждност, стабилност и постоянство, тъй като навлизането в ново десетилетие ни прави изнервени. Искаме да се чувстваме сигурни и приветствани," разказва Лори Пресман, вицепрезидент на Pantone.

Новият тон идва още с посланието "купувай по-малко, купувай качествено", говорейки за устойчивост и класика, рефлектирайки върху промяната за възприятието ни на околната среда и съсредоточавайки се около цветови палитри, които няма да излязат от мода в близките няколко сезона.

Цветът е и приобщаващ: "Сините тонове са най-често предпочитаните, всеки може да се припознае в тях." Съвсем очаквано въпросният цвят усилено бива застъпен в дизайнерските колекции за новия пролетно-летен сезон, а стрийт стайл тенденциите улавят течението още преди въпросното презентиране. Модните момичета разхождат множество интерпретации на тренди палитрата още с настъпването на месец септември, а ние междувременно намираме вдъхновение в стилистичните им избори измежду кадрите по-долу, докато плануваме новите си сини покупки>>>

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 13 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...