Следва

Динено мохито

Седмичен ХОРОСКОП - 22.06 – 28.06

Седмицата започва със Слънце в знака на Рака (в неделя вечер) и с кулминацията на благоприятния аспект на Юпитер с Уран. Преминаването на Слънцето в друг знак променя енергията на биосферата, прави всички организми в природата по-чувствителни към околната среда...

Astro преди 8 години

Седмицата започва със Слънце в знака на Рака (в неделя вечер) и с кулминацията на благоприятния аспект на Юпитер с Уран. Преминаването на Слънцето в друг знак променя енергията на биосферата, прави всички организми в природата по-чувствителни към околната среда и кара хората да обръщат повече внимание на своите емоции.
От понеделник до сряда напрегнатият аспект между Меркурий и Нептун ще разваля общата позитивна картина. Под негово влияние са възмогни интриги, лъжи, неверни слухове, дезинформация и т.н. През тези три дни към постъпващата информация трябва да се отнасяме много критично и да я проучваме щателно. Лековерността и невниманието може да доведат до сериозни стратегически грешки, а в личен план - продължителни неприятности в отношенията.

От четвъртък негативните влияния отслабват и до края на седмицата се очаква умерено-благоприятна обстановка. В събота към фоновия позитивен аспект между Юпитер и Уран се включва Венера и ще се създаде отлична възможност за общуване с приятели, близки и роднини или за традиционна семейна почивка.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Конфликти!

През тази седмица са възможни конфликти в семейството. Причина за тях може да бъде стремежът ти към независимост. Сега може да ти се струва, че близки роднини или членове на семейството ограничават свободата ти. През този период, обаче, не трябва да вървиш срещу съществуващите традиции или да променяш нещо кардинално в семейните си отношения. Имай предвид, че резките и необмислени изказвания, могат да доведат до сериозни разногласия. Има риск от загуба на доверие и подкрепа от страна на близките хора, затова бъди по-дипломатичен. По това време общувай повече с приятели. В работата, както и във всички дела, избягвай неприятностите.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Разсъдливост!


През тази седмица се опитай да запазиш спокойствие и трезво мислене. Не си позволявай да бъдеш под влияние на собствените си илюзии. На работното място е важно да изпълняваш своите задължения и да не се опитваш да ги прехвърляш върху другите. Има шанс твоето трудолюбие да не остане незабелязано. Уикендът е благоприятен за екскурзии и пътувания, командировки и големи покупки.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Съветът е като подарък: неучтиво е да не го приемеш!


Този период ще бъде успешен за теб в бизнес план, но само при условие, че се вслушаш в съветите на по-възрастни и опитни професионалисти. Не забравяй поговорката - "не си навирай носа там където не ти е работа“ и не се опитвай да се захващаш с дела, в които не си достатъчно компетентен! Ако в любовните отношения възникнат проблеми, търси причината в себе си.

РАК 22.06 – 23.07

Добро настроение!

През тази седмица наличието на добро настроение и въодушевление ще ти позволи бързо и лесно да разрешиш сложни професионални въпроси. Благоприятно време и в личния живот. Любимият човек ще оцени достойно твоята загриженост и обич. По-често го прегръщай и му казвай това, което чувстваш, че той е най-добрия в този свят. Такова чистосърдечно признание ще удължи идилията във връзката.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Сладка леност!

Може да те обхване мързел, с които ще ти бъде много трудно да се бориш. По принцип, няма нищо лошо да се отпуснеш малко и да си отдъхнеш. Но внимавай да не забележи шефа, че работиш с половин сили, в противен случай ще си имаш неприятности! Обичай любимия човек, той очаква сериозни отношения - не го разочаровай.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Спорове и диспути!


Ще бъдеш настроен твърде ревностно да защитаваш своите принципи и идеали и затова рискуваш да се скараш с човека до теб. Ако обичаш душевния покой, опитай се да не се въвличаш в спорове и диспути! При общуване с човека, когото обичаш се старай да покажеш най-добрата си страна - от това ще зависят бъдещите ти отношения.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Интуицията е мощен инструмент!

Вслушай се в интуицията си, за теб е важно да почувстваш, че събитията, случващи се сега те тласкат в правилната посока. Животът ще ти поднесе през тази седмица много подаръци под формата на леки непринудени контакти, разнообразни срещи или вълнуващи пътувания. Сега е най-доброто време да помислиш за почивка. През втората половина на седмицата се отърви от всички натрупани подробности около оформянето на документи и официални книги.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Незаменим!


Ще имаш всички основания да се почувстваш незаменим. От твоята помощ и съвети ще се нуждаят и у дома и на работното място. Само не позволявай на околните да злоупотребяват с твоята доброта! На любовния фронт те очакват нови победи - много лесно ще можеш да “разбиеш” нечие сърце, но се старай да не обиждаш тези, които искрено те обичат!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Почивай!

Почивай, докато можеш. Отиди на планина, на море или на вилата. На работното място ще ти бъде изключително трудно да се концентрираш върху настоящите дела, а за нови начинания и дума не може да става. Не е необходимо да се съсредоточаваш върху семейните си проблеми, опитите да оправиш отношенията не само, че няма да изяснят ситуацията, но може да доведат до скандал.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Късметът ти изневерява!

Тази седмица не е най-добрия период за участие в конкурси. Късметът може да е на страната на твоите конкуренти, така че по-добре да се въздържиш от делова активност и да изчакаш, докато обстоятелствата се променят към по-добро. През този период Звездите те съветват да бъдеш постоянен в любовта и да обръщаш повече внимание на човека до теб, ако ти е скъп, разбира се.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


Оптимизъм!

Ще бъдеш изпълнен с оптимизъм и ще можеш успешно да съчетаваш ползотворна работа с приятна почивка. Не пропускай обществени мероприятия, има вероятност от нови интересни и полезни контакти. Освен това е възможно, тези запознанства да имат романтичен характер. Във всеки случай няма да останеш без внимание от противоположния пол.

РИБИ 20.02 – 20.03

Леността не ражда идеи!


Най-благоприятните събития ще бъдат за трудолюбивите представители на този знак. Опитай се да не бъдеш мързелив и тогава ще имаш късмет. Постарай се да не спориш с околните. Ако не си уверен, отложи разговорите с шефа за другата седмица. В личен план сега ще можеш да направляваш отношенията в нужната за теб посока и да постигнеш своето, разбира се, отчитайки интересите на любимия човек. Прекарайте уикенда заедно сред природата.

 

 

More from View Sofia

More Astro