Следва

Men's exhibit: Ветераните на Versace

Колекциите Resort 2016: Martin Margiela

Скептиците, твърдящи, че Джон Галиано е извън времето и пространството, следва да си посипят главата с пепел...

All fashion преди 8 години

Скептиците, твърдящи, че Джон Галиано е извън времето и пространството, следва да си посипят главата с пепел. Истината е, че дизайнерът има уникалното качество да наблюдава - наоколо, новото, света, и да реагира на ставащото далеч по-бързо от колегите си. Поредно доказателство за тезата е сниманият в новия каталог андрогинен модел Роан Лоуч.

Джон Галиано с едно движение обезпечи появата на Maison Margiela във всички ангажирани с модната тема, и не само, медии по света. Нещо, с което не се ангажира в представянето на по-демократичната линия на бранда MM6, припомняме тук.

Роан Лоуч, 18-годишният андрогинен модел с дълги коси и кръгли очи, американец с магнетичен чар, се появи в главната роля в новия лукбук за новата междусезнна колекция на ММ и взриви всичко.

С вежди, жив съперник на тези на Кара Делевин, Роан за пръв път изгря в круизното дефиле на Алесандро Микеле за Gucci, а вече е и на авансцената.

В междусезонния лукбук на Martin Margiela той е сниман наравно с момичетата-модели. Разликата е, че не носи като тях рокли с пайети и тесни панталони, а тренчове - дреха до коляното, както знаем, в която дългите и тънки крака, покрити с гъсти косми на Лоуч стоят особено ефектно.

Факт е, че след ход като този, почти никой не говори за качествата на самата круиз колекция, интересът има друг фокус, но кой ти гледа частите от уравнението, щом решението е вярно. А то е: шум = покупки. Да не говорим, че резултатът и в чисто естетически план е повече от ок.

More All fashion