Следва

Всички носят: Малките Peekaboo на Fendi

Ирина Шейк и други хубавици в мъжкото ревю на Givenchy

Ефектното ревю на Givenchy вчера в рамките на мъжката Седмица на модата в Париж показа едни до други редом топ-кралиците на подиума...

All fashion преди 8 години

Ефектното ревю на Givenchy вчера в рамките на мъжката Седмица на модата в Париж показа едни до други редом топ-кралиците на подиума - Ирина Шейк, Наоми Кембъл, Кандис Суейнпоул и Кендал Дженър и нормалните мъже-модели, използвани обичайно да покажат мъжка мода.


Наоми Кембъл 


Ирина Шейк

С това двуединство продължава тенденцията на сезона да се смесват нещата полово, мъже да показват дамска мода, като при Маржела, например, и обратното, особено сполучливо демонстрирана тук, от майстора на провокацията Рикардо Тиши.

Неговите мъжки поли, дръзко отвоювани от женския гардероб този сезон, са с изображение на Исус Христос отгоре, а останалото от мъжкия Givenchy са костюми на тънко райе, "работни" гащеризони, широки палта.
По-ефирните части от дамския гардероб Тиши все пак се смилява и запазва за нас, момичетата. Наши, поне засега, остават твърдо дантелата, тюла и ресните, ушите в омагьосващи рокли.

Пак за нас са си и високите до бедрото като секси чорап ботуши с отворени пръсти, за което горещо благодарим!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.