Следва

Прическа, грим, маникюр - тенденции и вдъхновения за булки (част 3)

Прическа, грим, маникюр - тенденции и вдъхновения за булки (част 2)

Трепетно дългоочакван и вълнуващ, сватбеният ден дойде! На вашето внимание предлагаме всичко, което една булка трябва да знае за тенденциите в грима, прическите и маникюра...

Hair преди 8 години

Сватби Лято 2015 - на вашето внимание днес предлагаме всичко, което една булка трябва да знае за тенденциите в грима, прическите и маникюра.

Вдъхновенията за специалния ден по традиция са нежни, бляскави и елегантни, но могат и да бъдат по-дръзки и рокендрол за по-смелите дами. И след като избрахме прическата, е ред да отдадем чест и на грима.

За тази година цветът, който взема превес, е лилавият. Това по принцип, защото за булката, в нейния най-специален ден, е най-подходящо да избере грим, който да стои максимално незабележим и да доизвае това, което й е дарено от природата.

Важен момент е и този, че трябва да се предвидят вълненията около церемонията и топлото време, които ще се окажат фатални за наслоения фон дьо тен и неустойчива спирала. Задължително използвайте водоустойчива! Не прекалявайте с червилото – все пак поне половината със сигурност ще остане върху устните на младоженеца и бузите на гостите. Изберете нюд, максимално близък до вашия естествен цвят. Ако все пак държите устните да бъдат в червена тоналност, не слагайте плътно ярко червено, а заложете на тон, който е по-тъмен от вашия естествен цвят, без да бъде фрапиращо отличителен. Нашият съвет е да изберете семпъл, светъл грим, който да акцентира на очите и да оформя веждите – подчертайте цвета и формата им, а ако слагате изкуствени мигли, най-удачно е да бъдат индивидуално оформени и сложени от добър гримьор.

Хайлатърът и бронзантът ще свършат чудесна работа за ефект на целуната от слънцето кожа. Не забравяйте, че сияйната, добре почистена и поддържана кожа и щастието, струящо от вас, са най-важната стъпка преди нанасянето на какъвто и да е грим.

ТЕНДЕНЦИИ В СВАТБЕНИТЕ ПРИЧЕСКИ ТУК >>>

ТЕНДЕНЦИИ В СВАТБЕНИЯ МАНИКЮР ТУК >>>

More Hair