Следва

Леден кокосово-шоколадов шейк

Изкуството да бъдеш верен на себе си!

Проектът се стреми да мотивира хората у нас на възраст 18 -35 г. като им даде добри примери за подражание и ги накара да потърсят своето вдъхновение...

All About Life преди 8 години

Съвременният човек все по-рано започва да се тревожи за смисъла на живота и мястото му в него. Заедно с възрастта, нарастват и очакванията на околните към нас. От нас се очаква да работим, да отглеждаме семейства и да взимаме решения, които ще повлияят на останалата част от живота ни.

Ние самите повдигаме определени очаквания към себе си. Оглеждаме се наоколо и забелязваме как всеки се движи напред. Приятелите ни започват мечтаната работа, женят се, водят щастлив живот. Внезапно промяната се превръща в най-големия ни враг. Водени от очакванията, изпитваме страх да излезем от зоната на комфорта, защото е „прекалено късно“ или пък просто „нямаме време“.

Да останеш верен на себе си означава да заявиш кой си. Да забраниш на другите да взимат решения вместо теб. Да предприемаш действия, противно на очакванията. Да не се адаптираш, а да променяш. Да напуснеш комфорта и да рискуваш.

Вдъхновени от Джордж Балантайн, Ballantine's ни представят в новата си кампания Stay True People 10 характерни личности, които са успели да останат верни на себе си в периода между напускането на юношеството и навлизането в зряла възраст. Stay True People e платформа, която улавя успешните истории на тези индивиди и тълкува тяхното разбиране за смисъла на живота и мястото ни в него. Защото само когато си истински верен на себе си, позволяваш на твоята индивидуалност да се отличи.

Кампанията има за цел да амбицира младите хора в България на възраст 18-35г., като им даде примери за подражание и ги накара да потърсят своето истинско “аз” в забързаното съвремие на 21-ви век.

Стартът на това духовно пътуване дават оперната певица Мила Михова и готвачът Добрин Атанасов. Мила анализира влиянието на социалните медии върху любовните взаимоотношения, а Добрин споделя опита си на успешен професионалист в кулинарията.





Всеки вторник в периода 14 юли - 8 септември 2015 г. в сайта ще бъде анонсиран по 1 нов представител на Y-поколението. Мистерията около следващите 8 личности ще бъде разкрита през следващите няколко седмици от кампанията.

Потребителите на уебсайта на кампанията Stay True People могат да открият отговорите на въпроси, свързани със смисъла на живота и мястото ни в него.

ViewSofia подкрепя страхотната инициатива на Ballantine's и като медиен партньор на проекта ще представи част от личностите включени в него в едни от любимите ви тематични рубрики. Очаквайте скоро!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.