Следва

Повече от класика

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Склонни сме да подложим на съмнение колко точно горещ е младият Бийбър, гледайки най-новите му фотоси за последния брой на писание “Interview”...

All fashion преди 8 години

Палто за милион долара

Не, заглавието съвсем не е шега. Според Financial Times италианската луксозна модна къща Fendi продава кожено палто от новата си изцяло кожена колекция висша мода за есен 2015 за малко повече от милион - 1,085,470 $, ако трябва да бъдем точни.

Цената на дрехата от части се дължи на това, че е изработена изцяло от кожата на самур, малко животинче, обитаващо предимно Русия и Азия. За жалост, самурът е известен в модата от много години заради меката си и пухкава козина, а за направата на едно единствено палто са нужни кожите на 60-70 такива животинчета.
Лагерфелд, който тази година празнува 50 години съвместна работа с Fendi, сподели пред медиите, че цената на кожата се повишава, защото ресурсите намаляват: "Те са все по-трудни и по-трудни за намиране. Това значи, че активистите няма за какво много да се вълнуват, тъй като са толкова редки, че са почти невъзможни за откриване. Палтото от самур е наистина скъпо, а хората са започнали да плащат по-малко за къща, отколкото за палто. Невероятно е!" Тук е мястото да споменем, че самурът не е застрашен вид, макар и това изобщо да не оправдава стореното.

Като допълнение към цената ще споменем и това, че палтото частично е обработено със съвсем реално сребро, а и да не забравяме етикета Fendi, който като че ли прави цената почти оправдана...

 

И чанта за 1000 паунда

Отново сме изненадани, е, не чак толкова, колкото гореспоменатото палто, но за такава цена и със статус на дизайнерска чанта, сме направо изумени. Марката е Giancarlo Petriglia, а вдъхновението очевидно - всички цветове на дъгата и кичът на баба от едно време...

Приятно пазаруване...

Кристина Хендрикс във флорален принт

“Florals? For spring? Groundbreaking. (Цветя? През пролетта? Разтърсващо.)” Като цяло сме съгласни с популярната иронична фраза на героинята на Мерил Стрийп, Миранда Пристли (вдъхновена от Анна Уинтър) в „Дяволът носи Прада“. До болка познатите флорални елементи са актуални по време на практически всеки пролетно-летен сезон и трябва да са наистина готини и добре носени, за да направят впечатление, и то позитивно. Не това е случаят с роклята, избрана от актрисата от „Момчетата от Медисън авеню“, Кристина Хендрикс. С наситената бохо вълна през този сезон идва и сериозният риск флоралният принт да изглежда точно като този на изтърканата кушетка на баба, и точно това е случаят при този тоалет. Тази рокля никак не изглежда по-малко бабешка и върху иначе секси пищните форми на актрисата.

Джъстин Бийбър секси за “Interview”? Не мислим

Джъстин Бийбър определено не е от срамежливите, 21-годишният музикант честичко се разсъблича и демонстрира татуси за най-различни медии. Ние обаче сме склонни да подложим на съмнение колко точно горещ е младият Бийбър, гледайки най-новите му фотоси за последния брой на писание “Interview”.

Ясно личи, че Джъстин се опитва да привлече вниманието на всички като го раздава в стил лошо момче, виждаме как тийн идолът сваля ризата си и позира за няколко доста пикантни снимки, които може би биха били доста горещи, ако в кадър не беше точно той, а някоя гореща холивудска звезда например.

Честно казано нямаме нищо против Джъстин, само ни се иска да не изпреварва годините си и да не се прави на нещо, което определено не е.

More All fashion