Следва

Талисман

Стил урок на седмицата: 37 градуса на сянка!

Показваме един лесно постижим и елегантен до костите стил урок, който ще ви помогне да се справите безупречно с 37-градусовите жеги, където и да сте!

All fashion преди 8 години

Макар и на банският костюм да се пада най-голямата тежест относно морската визия, истината е, че, сам по себе си, той е крайно недостатъчен, особено пък, ако се стремим към нещо по-интересно. И както добре знаем - дяволът се крие в детайлите, а при плажната визия те са много.

Затова показваме един лесно постижим и елегантен до костите стил урок, който ще ви помогне да се справите безупречно с 37-градусовите жеги, където и да сте!

Започваме с роклята. Предпочитаме я като риза, от лека фина материя, много дълга и още повече ефирна.

Слънчевите очила са незаменими. В класическа форма както показваме тук, или супер oversized и различни, избираме ги в черно, за да спазим елегантната черно-бяла тоналност.

Следва шапката, при чиято периферия обаче няма ограничения, само да е сламена, а винтидж внушението е пожелателно. Бижуто е фино и едва забележимо. Коктейлните пръстени и chunky колиетата запазваме за вечерта. А нозете оставяме боси, защото кой се нуждае от обувки, когато се намира в рая?


Шапка Eugenia Kim
Очила Ray Ban
Рокля Thayer
Колие Sarah & Sebastian
Чехли Ancient Greek
 

More All fashion